223
Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Παπαδημούλης χειροκροτούν στο τελευταίο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα ετοιμάζονται για ανασχηματισμό | ΙΝΤΙΜΕnews

Ο Παπαδημούλης ανακοίνωσε ανασχηματισμό λόγω Καμμένου

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2019, 11:31
Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Παπαδημούλης χειροκροτούν στο τελευταίο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα ετοιμάζονται για ανασχηματισμό
|ΙΝΤΙΜΕnews

Ο Παπαδημούλης ανακοίνωσε ανασχηματισμό λόγω Καμμένου

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2019, 11:31

Η επιτάχυνση των διαδικασιών με τη Συμφωνία των Πρεσπών οδηγεί σε νέο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, με δεδομένο ότι ο Πάνος Καμμένος δεν θα αντέξει να δει τη συμφωνία στη Βουλή των Ελλήνων και θα κάνει πράξη την απειλή του για αποχώρηση των ΑΝΕΛ από το κυβερνητικό σχήμα.

Την Τετάρτη το πρωί όμως, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, έγινε ακόμα πιο συγκεκριμένος, ανακοινώνοντας ουσιαστικά τον ανασχηματισμό που όπως χαρακτηριστικά ανάφερε, θα έχει «πιο έντονο προοδευτικό αριστερό και κεντροαριστερό πρόσημο».

«Όλα δείχνουν ότι βαίνει προς ολοκλήρωση η συνεργασία μας με τους ΑΝΕΛ αν και εμείς θα θέλαμε να πάμε μέχρι το τέλος της τετραετίας.

»Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα έχουμε κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, μετά από μερικές ημέρες για τεχνικούς λόγους θα έρθει και η κύρωση της διαδικασίας ένταξης στο ΝΑΤΟ και θα πρέπει να αναμένουμε τον ανασχηματισμό που θα προκληθεί, καθώς κάποιοι από τους ΑΝ.ΕΛ. θα φύγουν, ενώ κάποιοι θα είναι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές», δήλωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open TV ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Με αυτές τις αλλαγές», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης, «θα πάμε με επιτυχία μέχρι το τέλος της τετραετίας αλλά και στις επόμενες εκλογές», την ώρα που κατά δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας ψάχνει για ημερομηνία τον Οκτώβριο.

Εκτός και αν υπάρξει αιφνιδιασμός…

Η φημολογία πάντως οργιάζει ότι η ημερομηνία των εθνικών εκλογών θα είναι η 17η Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...