370
| CreativeProtagon

Ο Πάνος Καμμένος ξεπερνάει με χυδαίο tweet και τα τελευταία όρια

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 22 Ιουλίου 2016, 22:01

Ο Πάνος Καμμένος ξεπερνάει με χυδαίο tweet και τα τελευταία όρια

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 22 Ιουλίου 2016, 22:01

Μάλλον δεν ήταν ικανοποιημένος από την απάντηση που έδωσε στη Φώφη Γεννηματά όταν εκείνη απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή, είπε πως κυβερνά με μια «ακροδεξιά απόφυση». Το «κι εσείς είστε παρά φύσιν σοσιαλίστρια» μάλλον ήταν πολύ light απάντηση για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Κι έτσι επανήλθε έπειτα από λίγες ώρες μέσω twitter. Αποφασισμένος να χτυπήσει εκείνη που τόλμησε να τον προσβάλει, στο σημείο που κανένα πολιτικό fair play – ακόμα και το πιο «ελαστικό» (σ.σ.: διάβαζε: «βρώμικο») – δεν επιτρέπει: στην περιπέτεια της υγείας της λόγω καρκίνου. Μια περιπέτεια που την έχει δημοσιοποιήσει η ίδια παλιότερα περιγράφοντας τη μάχη που έδωσε για να επιζήσει.

Αυτό όμως δεν πτόησε τον άνθρωπο που αρέσκεται να χρησιμοποιεί το bullying (σ.σ.: «στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα…»), τη συκοφαντία (σ.σ.: έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση για τις κατηγορίες εναντίον του Νίκου Παπανδρέου σχετικά με τα CDS) και την συνωμοσιολογία (σ.σ.: έχει εκδώσει ολόκληρο βιβλίο υποστηρίζοντας τη θεωρία ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι ο ηγέτης της 17Ν…) προσδοκώντας πολιτικά ωφέλη και επιρροή.

Και έτσι κατά τις 11.00 το πρωί, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό το εξής χολερικό: «Μετά την φυλάκιση του εξάμηνου Κυριάκου η Φώφη θα αποκαλύψει ότι την υποχρέωσαν σε αναγκαστική αναπηρική σύνταξη».

Το γεγονός ότι ο καρκίνος ήταν αυτός που υποχρέωσε τη Φώφη Γεννηματά σε αναπηρική σύνταξη, φαίνεται ότι δεν πτόησε τον Πάνο Καμμένο. Θα το θεώρησε αμελητέο μπροστά στην «επιτυχία» που σκέφτηκε ότι θα είχε το tweet του στους οπαδούς του. Εξάλλου και εκείνοι είναι συνηθισμένοι να μοιράζουν ευχές για «καρκίνο» μέσω των social media σε όσους διαφωνούν με εκείνους.

Μέχρι το απόγευμα μόλις 59 χρήστες (σ.σ.: ή κατά μια άλλη εκδοχή «δυστυχώς 59 χρήστες…») είχαν κάνει «like» στο συγκεκριμένο tweet, αν και στα σχόλια από κάτω η κατακραυγή είναι γενικευμένη. Και κυμαίνεται από τον σαρκασμό (σ.σ.: «έχει καρκίνο. Αστείο ε;») μέχρι το – για να το πούμε κομψά – «μη δημοσιεύσιμο.

Εκ μέρους του πολιτικού κόσμου, άμεση ήταν η αντίδραση του υπεύθυνου τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη: «Κάθε μέρα που περνάει δείχνει την ιδεολογική, πολιτική, στρατηγική και αξιακή καθίζηση αυτού που ήρθε σαν δήθεν νέο και αριστερό. Να χαίρεστε το συνέταιρό σας», ήταν το σχόλιο του στα social media.

Αλλά μάλλον είναι απίθανο να αντιδράσει (σ.σ.: έστω και έμμεσα) ο Αλέξης Τσίπρας που χθες στη Βουλή γελούσε δίπλα στον υπουργό Εθνικής Αμυνας και εταίρο του στην κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...