677
Ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τον δημιουργό των «γαλάζιων» sneakers | Instagram

Ο Μητσοτάκης με παπούτσια… ΝΔ στο TikTok: «Είχαμε ζηλέψει του ΠΑΣΟΚ»

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2024, 22:54
Ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τον δημιουργό των «γαλάζιων» sneakers
|Instagram

Ο Μητσοτάκης με παπούτσια… ΝΔ στο TikTok: «Είχαμε ζηλέψει του ΠΑΣΟΚ»

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2024, 22:54

Ενα ζευγάρι γαλάζια αθλητικά παπούτσια που φέρουν την ελληνική σημαία και το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας απέκτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον Πρωθυπουργό να μοιράζεται το γεγονός μέσα από ένα ακόμη χιουμοριστικό βίντεο στο κανάλι του στο TikTok.

«Eίναι πολύ δυνατό, στην επόμενη περιοδεία μου θα κάνουμε θραύση» λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας φορέσει τα sneakers.

Ο ίδιος αποκάλυψε και τον πάτο του παπουτσιού, στον οποίο βλέπουμε τη φωτογραφία του, ακόμη ένα λογότυπο της ΝΔ και ένα… ντολμαδάκι –πρόκειται για μια αναφορά στην ατάκα «ντολμαδάκια», από παλαιότερη συνέντευξη του Πρωθυπουργού, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως σε σατιρικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μία ακόμη αναφορά στο συγκεκριμένο είδος σάτιρας έρχεται προς το τέλος του βίντεο, με τον κ. Μητσοτάκη να προβλέπει ότι ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, «θα λυσσάξει» μόλις δει τα παπούτσια, οπότε και παρεμβάλλεται απόσπασμα από τη viral ατάκα του δεύτερου «τα λιγουρεύεστε;», όταν έκανε τηλεπωλήσεις.

«Είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ, επιτέλους έχουμε τα δικά μας» σημείωσε επίσης ο Πρωθυπουργός, μνημονεύοντας μια πράσινη… εκδοχή αθλητικών που είχαν κάνει την εμφάνισή τους τα προηγούμενα χρόνια.

Μέσα σε μία ώρα η ανάρτηση είχε συγκεντρώσει χιλιάδες αντιδράσεις. Αρκετοί ήταν οι χρήστες του TikTok που έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την ανάρτηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί τον πλέον πετυχημένο TikToker μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

Tο προφίλ του Πρωθυπουργού στο TikTok ξεπερνούσε τους 260.000 ακολούθους το βράδυ της Τετάρτης. Την ίδια στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος επίσης εμφανίζει μεγάλη δραστηριότητα στη δημοφιλή στους νέους πλατφόρμα –καιρό πριν, μάλιστα, όχι μόνο ενόψει των ευρωεκλογών– είχε λιγότερους από τους μισούς followers.

@kyriakosmitsotakis_Επιτέλους!♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Σε χωριστές αναρτήσεις στο Instagram ο κ. Μητσοτάκης και ο δημιουργός των sneakers, Γιάννης Λουλούδης, μοιράστηκαν και κοινές φωτογραφίες.

Ο τελευταίος έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών: «Σήμερα παρευρέθηκα στο Μέγαρο Μαξίμου, προσκεκλημένος από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με σκοπό να του παραδώσω ένα μοναδικό custom made ζευγάρι sneakers, που φέρει το λογότυπο και τα χρώματα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Νιώθω υπερήφανος που μια δημιουργία μου βρίσκεται στα χέρια του Πρωθυπουργού, μετά από μια ξεχωριστή και τιμητική για εμένα συνάντηση».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...