381
Κασσελάκης - Ζαχαριάδης: Από τις χειραψίες συμπαράστασης, στα... μπρα ντε φερ | INTIMEnews

Ζαχαριάδης σε Κασσελάκη: Δεν τα ξέρεις καλά, ρώτα να σου πουν – Λάθος να πάμε με Βαρουφάκη-Ζωή

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2024, 13:10
Κασσελάκης - Ζαχαριάδης: Από τις χειραψίες συμπαράστασης, στα... μπρα ντε φερ
|INTIMEnews

Ζαχαριάδης σε Κασσελάκη: Δεν τα ξέρεις καλά, ρώτα να σου πουν – Λάθος να πάμε με Βαρουφάκη-Ζωή

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2024, 13:10

Στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου εν όψει της ευρωκάλπης της 9ης Ιουνίου, στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν να μη συμφωνούν ούτε στα βασικά, καθώς το, διά της συνέντευξης στο Attica TV, άνοιγμα του Στέφανου Κασσελάκη σε πολιτικές δυνάμεις όπως η Πλεύση Ελευθερίας και το ΜέΡΑ25 (και κατ’ επέκταση στα πρόσωπα των επικεφαλής τους, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Γιάνη Βαρουφάκη αντίστοιχα) δεν ήχησε και τόσο καλά στα αυτιά άλλων στελεχών της Κουμουνδούρου.

Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από όσα είπε ο (τέως υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας) Κώστας Ζαχαριάδης στο Action 24 (δείτε το βίντεο κάτω), όπου δεν δίστασε να εκφράσει την κάθετη διαφωνία του, τόσο για το ίδιο το άνοιγμα Κασσελάκη σε Βαρουφάκη-Κωνσταντοπούλου, όσο και για τον χρόνο στον οποίο έγινε αυτό, περίπου τρεις εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές.

«Δεν ξέρει, δεν ήταν στην Ελλάδα»

«Δεν είναι μόνο το 2015, αλλά και οι Πρέσπες που είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου ότι ήταν τραμπική η συμφωνία. Θεωρώ λάθος να πάμε προς Βαρουφάκη και Κωνσταντοπούλου», δήλωσε ευθαρσώς ο κ. Ζαχαριάδης. «Προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορούμε να συναντηθούμε με την κυρία Κωνσταντοπούλου. Δεν μπορεί κάποιος να αξίζει τα λεφτά του όταν αφήνει τέτοια υπονοούμενα για τη Συμφωνία των Πρεσπών», παρατήρησε και επισημαίνοντας αυτό που είπε στη δική του συνέντευξη στον Οpen και ο Πρωθυπουργός, πέταξε και ένα «καρφί» για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Εκείνη την περίοδο ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν στην Ελλάδα και ίσως να μη γνωρίζει τα γεγονότα σε λεπτομέρειες. Περιμένω από τα υπόλοιπα κορυφαία στελέχη που είναι στην πρώτη γραμμή να ενημερώσουν τη σημερινή ηγεσία για τα γεγονότα του 2015 που ήταν δύσκολα για εμάς».

«Με την κυρία Κωνσταντοπούλου οι δρόμοι έχουν χωρίσει από το 2015. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν στην Ελλάδα και ίσως να μη γνωρίζει τα πράγματα όπως τα έχουμε ζήσει εμείς. Δεν μπορούμε να συναντηθούμε, μας χωρίζει πολύ μεγάλη απόσταση. Οι λόγοι είναι πολύ μεγάλοι και παραμένουν μεγάλοι», θέλησε να επιμείνει.

Ενστάσεις, όπως προαναφέρθηκε, είχε όμως ο κ. Ζαχαριάδης και για το timing του ανοίγματος Κασσελάκη, λέγοντας ότι πρόκειται για «μία συζήτηση που αφορά το μετά τις εκλογές», οπότε «σωστό είναι να γίνει μετά τις εκλογές», γιατί «τώρα πάμε ανταγωνιστικά»!

«Το βράδυ των εκλογών θα έχουμε νέο πολιτικό πεδίο για να συζητήσουμε και θα δούμε ποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο και ποιον θα πάρει», συμπλήρωσε με νόημα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...