179
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Αρη και της Εθνικής Ομάδας Αγγελος Χαριστέας | φωτ. αρχείου

Ο Αγγελος Χαριστέας υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2019, 14:18
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Αρη και της Εθνικής Ομάδας Αγγελος Χαριστέας
|φωτ. αρχείου

Ο Αγγελος Χαριστέας υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα

Protagon Team Protagon Team 27 Μαρτίου 2019, 14:18

Υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα «κατεβαίνει» στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Αγγελος Χαριστέας.

Το όνομα του πρωταθλητή Ευρώπης με τη Εθνική Ομάδα το 2004 ανακοίνωσε ο ίδιος ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κατά την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης.

Αγγελος Χαριστέας και Απόστολος Τζιτζικώστας κατά την παρουσίαση του συνδυασμού του περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας/ INTIMEnews

Μαζί του στη μάχη των περιφερειακών εκλογών μπαίνουν τρεις ακόμη βετεράνοι αθλητές: ο Λάκης Παπαϊωάννου (παλαίμαχος του Ηρακλή) και ο Ντίνος Κούης (από την «οικογένεια» του Αρη), οι οποίοι ήταν υποψήφιοι και στις προηγούμενες εκλογές και ο  Νίκος Σταυρόπουλος, πρώην καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και τεχνικός διευθυντής σήμερα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.

Aνάμεσα στους υπόλοιπους υποψηφίους είναι επίσης η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη (επικεφαλής των ανασκαφών στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη /φωτ κάτω), ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Πάρις Μπίλλιας, ο διεθνολόγος Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, οι δημοσιογράφοι Σοφία Τουντούρη, Μάρνη Χατζηεμμανουήλ και Νάντια Δερέμπεη, η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Σάντυ Κουτσοσταμάτη κ.ά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...