184
Παρά τις προσδοκίες της Κουμουνδούρου, ο Παναγιώτης Γιαννάκης απέρριψε την πρόταση που του έγινε | INTIMEnews

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είπε «όχι» στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2019, 16:59
Παρά τις προσδοκίες της Κουμουνδούρου, ο Παναγιώτης Γιαννάκης απέρριψε την πρόταση που του έγινε
|INTIMEnews

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είπε «όχι» στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2019, 16:59

Στην Κουμουνδούρου το επιθυμούσαν εντόνως και μέχρι και την τελευταία στιγμή ήλπιζαν για το πολυπόθητο «ναι» του Παναγιώτη Γιαννάκη στην πρόταση να είναι υποψήφιος με την ευρωλίστα του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιβεβαιώνοντας εμμέσως τις τελευταίες πληροφορίες, ο ίδιος αναγκάστηκε να ξεκόψει κάθε συζήτηση περί ανάμειξής του στα πολιτικά πράγματα, πόσω μάλλον να είναι υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος για μία θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Δεν συμμετέχω σε πολιτικά δρώμενα, παρά μόνο σε αθλητικά», ξεκαθάρισε σε δήλωσή του στα «Παραπολιτικά», κληθείς να σχολιάσει τις φήμες που τον ήθελαν υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις προηγούμενες ημέρες πάντως, ο φιλοκυβερνητικός Τύπος εμφάνιζε την υποψηφιότητα Γιαννάκη «τελειωμένη υπόθεση», αφήνοντας να εννοηθεί ότι απέμεναν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Η αλήθεια είναι ότι μόνο και μόνο η αναφορά μιας επικείμενης συμφωνίας έκανε τη δουλειά της σε όρους πολιτικής επικοινωνίας: ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε και πάλι ως δύναμη ικανή να προσελκύσει προσωπικότητες από έναν ευρύτερο χώρο και όχι μόνο από τα χαρακώματα της κομμουνιστικογενούς Αριστεράς.

Οι ίδιες μάλιστα διαρροές της Κουμουνδούρου ήθελαν τον «Δράκο» του ελληνικού μπάσκετ να έχει βολιδοσκοπηθεί και για να είναι υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα, κάτι που επίσης διαψεύστηκε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News