363
Πολάκης και Τσίπρας, δύο όψεις του ίδιου νομίσματος λέει η ΝΔ | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΔ: Καθρέφτης του Τσίπρα ο Πολάκης

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2019, 13:57
Πολάκης και Τσίπρας, δύο όψεις του ίδιου νομίσματος λέει η ΝΔ
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΔ: Καθρέφτης του Τσίπρα ο Πολάκης

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2019, 13:57

Ντροπή για τη Δημοκρατία χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τη συνεχιζόμενη συμπεριφορά – νταηλίκι του Παύλου Πολάκη, επιρρίπτοντας βαρύτατες ευθύνες προσωπικά στον Πρωθυπουργό που εξακολουθεί να ανέχεται τους τσαμπουκάδες του υπουργού του προς πολιτικούς αντιπάλους και εκπροσώπους του Τύπου.

Πρόσφατη άλλωστε ήταν η δήλωση στήριξης του Αλέξη Τσίπρα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και πολλα «ναι μεν αλλά» για το οξύθυμο και αθυρόστομο του χαρακτήρα του.

«Ο Πολάκης», είχε δηλώσει ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Open, «έχει ένα ύφος που τον χαρακτηρίζει στην επικοινωνία του, αλλά πρέπει να τον κρίνουμε στην ουσία». «Εγώ αυτό το ύφος δεν θα το υιοθετούσα», θέλησε να σημειώσει, το σίγουρο όμως είναι ότι το ανέχεται. Ή μήπως το χρησιμοποιεί για να κάνει τη «βρώμικη δουλειά» της κυβέρνησης;

«Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, όταν πεθαίνουν δύο παιδιά σε ένα κρατικό νοσοκομείο, ο αρμόδιος υπουργός συναισθάνεται την τραγικότητα του γεγονότος και διεξάγει άμεση έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες χάθηκαν. Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο αρμόδιος υπουργός καθυβρίζει τους δημοσιογράφους επειδή του κάνουν ερωτήσεις και γεμάτος θράσος και αλαζονεία δηλώνει ότι δεν θα απολογηθεί σε κανέναν», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς που καταλήγει:

 «Ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα. Γι’ αυτό και ανέχεται τη συμπεριφορά του, που συνιστά ντροπή για τη Δημοκρατία». 

Αφορμή για την ανακοίνωση της Πειραιώς ήταν το τελευταίο ξέσπασμα του αν. υπουργού Υγείας που πρώτα επιτέθηκε στους δημοσιογράφους και έπειτα εμφανίστηκε απρόθυμος να δώσει εξηγήσεις για τον θάνατο δύο παιδιών στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Με εκφράσεις του στυλ «όλοι σας και μόνος μου. Σας έχω…», επιτέθηκε κατά πάντων κάνοντας υποδείξεις στα κανάλια τι θέματα θα παίζουν και κατηγορώντας τους ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Ο αν. υπουργός Υγείας χρησιμοποίησε για πολλοστή φορά έντονο ύφος ανέφερε για τους εργαζόμενους στα μέσα ενημέρωσης ότι διαστρεβλώνουν τα γεγονότα για να εξυπηρετούνται δικοί τους σκοποί και συμφέροντα.

Χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως τσόλια, μπούρδες, ενώ ολοκληρώνοντας το… σόου είπε:

«Όλοι σας και μόνος μου. Σας έχω…»

Εξαλλος έγινε όταν του είπαν να κάνει σχόλιο για τα νεκρά παιδάκια στο Νοσοκομείο Λαμίας για να απαντήσει με απαράδεκτο ύφος: «Θα σου απολογηθώ εγώ εσένα; Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ; Τι είσαι για να σου απαντήσω;»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...