149
Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μιχαήλ Καραμαλάκης | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

Μήνυση Καραμαλάκη στον πρώην αξιωματικό της ΕΛΑΣ για την υπόθεση Θεοδωρικάκου

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2023, 17:45
Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μιχαήλ Καραμαλάκης
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

Μήνυση Καραμαλάκη στον πρώην αξιωματικό της ΕΛΑΣ για την υπόθεση Θεοδωρικάκου

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2023, 17:45

Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μιχαήλ Καραμαλάκης, κατέθεσε την Παρασκευή μήνυση στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά απόστρατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ για τα όσα ισχυρίστηκε σχετικά με την υπόθεση του ελέγχου του γιου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, και φίλων του.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι «όψιμες καταθέσεις του πρόσφατα αποστρατευθέντος αξιωματικού είναι ψευδείς, συκοφαντικές και υπηρετούν πρόδηλες πολιτικές σκοπιμότητες. Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Σήμερα 3-2-2023 ο κ. Μιχάλης Καραμαλάκης, γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Μιχάλη Α. Δημητρακόπουλου, έγκληση σε βάρος προσφάτως αποστρατευθέντος αξιωματικού, ο οποίος την ημέρα της αποστρατείας του -όλως συμπτωματικά- κατήγγειλε ότι πριν από περίπου δύο (2) έτη δήθεν παρενέβη αντιθεσμικά, ως αρχηγός τότε της Ελληνικής Αστυνομίας, σε διενεργηθέντα έλεγχο νεαρών ατόμων. Οι όψιμες ένορκες καταθέσεις του πρόσφατα αποστρατευθέντος αξιωματικού είναι ψευδείς, συκοφαντικές και υπηρετούν πρόδηλες πολιτικές σκοπιμότητες. Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News