246
Η Μελάνια Τραμπ με φόντο το Μαρ-α-Λάγκο, το θέρετρο του συζύγου της στη Φλόριντα | CreativeProtagon

Μελάνια Τραμπ: Θέλω απλά να πάω σπίτι μου

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2020, 08:00
Η Μελάνια Τραμπ με φόντο το Μαρ-α-Λάγκο, το θέρετρο του συζύγου της στη Φλόριντα
|CreativeProtagon

Μελάνια Τραμπ: Θέλω απλά να πάω σπίτι μου

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2020, 08:00

Μπορεί ο σύζυγός της να επιμένει ακόμα ότι έχει κερδίσει τις εκλογές και να προσπαθεί να το αποδείξει με κάθε τρόπο, αλλά η Μελάνια Τραμπ το έχει πάρει απόφαση ότι διανύει τις τελευταίες ημέρες της στον Λευκό Οίκο.

Η πρώτη κυρία ετοιμάζεται για τη νέα της ζωή στην Φλόριντα πλέον και όχι στο Μανχάταν, όπου η οικογένεια Τραμπ είναι ανεπιθύμητη.

Η 50χρονη κυρία Τραμπ εξέφρασε την επιθυμία να πάει σπίτι της, όπως είπε στενός της συνεργάτης στην βιογράφο της, Κέιτ Μπένετ του CNN.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, η Μελάνια ζήτησε να μάθει πληροφορίες για το αν ως πρώην Πρώτη Κυρία λαμβάνει κάποιο επίδομα. Σε περίπτωση που πεθάνει ο σύζυγός της, πάντως, θα λαμβάνει μόλις 20.000 δολάρια τον χρόνο ως σύνταξη.

Τον επόμενο μήνα, η Τραμπ και ο γιος της Μπάρον θα μετακομίσουν στο Μαρ-α-Λάγκο, το θέρετρο του συζύγου της στη Φλόριντα. Μάλιστα, ο 14χρονος Μπάρον θα συνεχίσει εκεί το σχολείο και όχι στο Μέριλαντ, όπου πηγαίνει από το 2017.

Στην πρόσφατη επίσκεψή της σε βάση πεζοναυτών, η Μελάνια Τραμπ απευθύνθηκε στα πιτσιρίκια

Ηδη έχει στείλει προσωπικά της αντικείμενα από τον Λευκό Οίκο στη Φλόριντα, αλλά και στον ουρανοξύστη Τραμπ στο Μανχάταν, όπου διέμενε μέχρι το 2016. Δεν σχεδιάζει να γράψει βιβλίο για το πέρασμά της από την Ουάσινγκτον, σε αντίθεση με τις προκατόχους της, Μισέλ Ομπάμα και Λόρα Μπους, ενδέχεται όμως, να επιβλέψει την έκδοση βιβλίου πολυτελείας για τις παραδοσιακές ετήσιες εκδηλώσεις στον Λευκό Οίκο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...