368
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι στο «Μud» του Τζεφ Νίκολς. Στην Αντίπαρο βρήκε τον παράδεισο επί γης, είπε | Lionsgate

Μάθιου ΜακΚόναχι: «Πώς ερωτεύτηκα την Αντίπαρο»

Protagon Team Protagon Team 17 Σεπτεμβρίου 2018, 14:35
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι στο «Μud» του Τζεφ Νίκολς. Στην Αντίπαρο βρήκε τον παράδεισο επί γης, είπε
| Lionsgate

Μάθιου ΜακΚόναχι: «Πώς ερωτεύτηκα την Αντίπαρο»

Protagon Team Protagon Team 17 Σεπτεμβρίου 2018, 14:35

O Mάθιου ΜακΚόναχι πέρασε εφέτος έναν ολόκληρο μήνα στην Ελλάδα -στη Μύκονο και στην Αντίπαρο- μαζί με τον συμπρωταγωνιστή και φίλο του (από τις μέρες του τηλεοπτικού «True Detective») Γούντι Χάρελσον και τις οικογένειές τους. Μάλιστα, ο ίδιος είχε ανεβάσει στo Instagram τις ποδοσφαιρικές του κόντρες με τον Γούντι, παραμένοντας πεισματικά στο πνεύμα των μουντιαλικών ημερών.

Προ ημερών, ο ΜακΚόναχι βρέθηκε καλεσμένος στο δημοφιλές τοκ σόου του Τζίμι Φάλον στο αμερικανικό ΝΒC και αφηγήθηκε πώς πέρασε το καλοκαίρι του, εξηγώντας ότι ενώ το αρχικό πλάνο ήταν να μείνει τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα, ανακάλυψε την Αντίπαρο, έναν «παράδεισο επί της γης» και αυτός ήταν ο λόγος που παρατάθηκαν οι διακοπές τους για μία εβδομάδα ακόμα.

«Η Ελλάδα είναι παράδεισος. Τα νερά της είναι υπέροχα και ασφαλή, δεν “δαγκώνουν”. Η γη είναι φιλική, ο αέρας είναι φιλικός. Οι άνθρωποι είναι υπέροχοι – αγαπούν τις οικογένειες. Σέβονται τους ηλικιωμένους – είχα και τη μητέρα μου μαζί….» είπε ο βραβευμένος με Οσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dallas Buyers Club» ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στο κυκλαδίτικο νησί.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι σε στιγμιότυπο από τις οικογενειακές διακοπές του στην Αντίπαρο (Facebook)

«Τέτοιος παράδεισος, που αποφασίσαμε να μείνουμε στην Αντίπαρο για μία ακόμα εβδομάδα…» πρόσθεσε με παιδικό ενθουσιασμό.

Στο βίντεο, από το τρίτο περίπου λεπτό, αρχίζει ο ύμνος του Μάθιου στην Αντίπαρο και, μεταξύ άλλων, αναφέρεται με πειρακτικό τρόπο και στον φίλο του και συνταξιδιώτη Γούντι Χάρελσον.

«Ο Γούντι είναι ο άνθρωπος που ενώ εσύ έχεις νοικιάσει το σπίτι των διακοπών και τον έχεις καλέσει, αν φτάσει πρώτος, θα πάρει την καλύτερη κρεβατοκάμαρα. Επίσης είναι ο άνθρωπος που, ό,τι και αν έχετε προγραμματίσει να κάνετε, ακόμα και αν αυτό είναι να πάτε στην απονομή των Οσκαρ, καλό θα ήταν να έχεις μαζί το μαγιό σου…»

ΜακΚόναχι και Χάρελσον σε παλαιότερες διακοπές τους

Και κάπως έτσι, ο ΜακΚόναχι και ο Χάρελσον προστέθηκαν στη λίστα των διασήμων που ενώ γνώρισαν τη Μύκονο, τελικά ερωτεύτηκαν την Αντίπαρο. Οπως άλλωστε και το διάσημο ζεύγος Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον, που την επισκέπτονται κάθε χρόνο, καθώς έχουν και δικό τους σπίτι εκεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...