608
H Σουν-Γι με τον Γούντι Αλεν στις Κάννες το 2005. Για χρόνια το κορίτσι από τη Νότια Κορέα παρέμενε σιωπηλή... Οχι πια όμως | Photo by MJ Kim/Getty Images/Ideal Images

Η Σουν-Γι ξεσπά υπέρ του Γούντι Αλεν: Η Φάροου ήταν το τέρας!

Protagon Team Protagon Team 17 Σεπτεμβρίου 2018, 11:40
H Σουν-Γι με τον Γούντι Αλεν στις Κάννες το 2005. Για χρόνια το κορίτσι από τη Νότια Κορέα παρέμενε σιωπηλή... Οχι πια όμως
|Photo by MJ Kim/Getty Images/Ideal Images

Η Σουν-Γι ξεσπά υπέρ του Γούντι Αλεν: Η Φάροου ήταν το τέρας!

Protagon Team Protagon Team 17 Σεπτεμβρίου 2018, 11:40

Είναι μια ανατροπή. Για χρόνια ο κόσμος υποπτευόταν τον Γούντι Αλεν. Αυτός είχε αφήσει τη Μία Φάροου για την θετή της κόρη, την Σουν-Γι Πρέβιν, αυτός ήταν ο στόχος καταγγελιών της Ντίλαν Φάροου ότι την κακοποιούσε· ο σκηνοθέτης το αρνείτο πεισματικά –η αστυνομία άλλωστε δεν είχε βρει τίποτα εναντίον του– και απέδιδε την όλη υπόθεση σε πλύση εγκεφάλου που είχε υποστεί η μικρή από την πληγωμένη από τον χωρισμό μάνα της. Η ρετσινιά όμως είχε μείνει, αυτός ήταν ο κακός της σχέσης, αυτός και η Νοτιοκορεάτισσα που τον πήρε από τη μητριά της.

Ολα αυτά μέχρι τώρα.

Τώρα που η Σουν-Γι Πρέβιν έλυσε επιτέλους τη σιωπή της. Η 47χρονη σήμερα Σουν-Γι ήταν για δεκαετίες ένα πρόσωπο αμφιλεγόμενο, ήταν εκείνη που είχε διαλύσει τη σχέση του Γούντι Αλεν με την ηθοποιό Μία Φάροου και είχε ερωτευτεί τον τρόπον τινά πατριό της· αν και ο σκηνοθέτης τυπικά δεν ήταν ποτέ κάτι τέτοιο.

Η θετή κόρη της Μία Φάροου, έπειτα από περισσότερα από 25 χρόνια, μίλησε για πρώτη φορά και ανοιχτά για όσα συνέβαιναν στην οικογένεια.

Στη συνέντευξη-ποταμό στο New York παίρνει εξίσου ανοιχτά το μέρος του συζύγου της, του Γούντι Αλεν, ενώ καταφέρεται με βαριά λόγια κατά της θετής της μητέρας Μία Φάροου, με την οποία δεν διατηρεί καμία επαφή εδώ και δεκαετίες.

Η Σουν-Γι, λέει για τον Αλεν, τον οποίο παντρεύτηκε το 1997 στη Βενετία, ότι είναι ο άνδρας της ζωής της.

Χαρακτηρίζει «αδικία» τις κατηγορίες που έχει διατυπώσει σε βάρος του Αλεν ένα από τα θετά παιδιά του ζευγαριού, η Ντίλαν Φάροου. Ο σκηνοθέτης ποτέ δεν κακοποίησε κανένα από τα παιδιά του, τονίζει η Σουν-Γι.

Πιστεύει και αυτή ότι η Φάροου έχει κάνει πλύση εγκεφάλου στην Ντίλαν. Και ακόμη πιστεύει ότι έχει επηρεάσει και τον Ρόναν Φάροου το βιολογικό παιδί της με τον Γούντι Αλεν. Ο Ρόναν, βραβευμένος με Πούλιτζερ δημοσιογράφος, έχει αποκαλύψει περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ συμβάλλοντας και αυτός στο #ΜeToo, το οποίο όμως κινδυνεύει να πάρει και διαστάσεις κυνηγιού μαγισσών.

Η Σουν-Γι δεν χαρίζεται καθόλου στη θετή της μητέρα, η οποία, όπως ισχυρίζεται, την αντιπάθησε από την πρώτη στιγμή.

Περιγράφει την πρώτη τους συνάντηση σε ορφανοτροφείο στην Νότια Κορέα το 1975 όπου η Φάροου πήγε για να παραλάβει όταν εκείνη ήταν μόλις πέντε ετών. Η συμπεριφορά της Φάροου, αμέσως μόλις έμειναν μόνες στο ξενοδοχείο, ήταν ψυχρή και καθόλου μητρική, περιγράφει.

Η μικρή Σουν-Γι έζησε με τη Φάροου και τον τότε σύζυγό της, τον γερμανοαμερικανό συνθέτη Αντρέ Πρέβιν, αλλά και τότε η μητέρα της έδειχνε προτίμηση στον βιολογικό γιο της, Φλέτσερ. Η Σουν-Γι καταγγέλλει ότι η Φάροου της πετούσε τα τουβλάκια με το αλφάβητο όταν δεν μπορούσε να μάθει τα γράμματα και τη χτυπούσε με τη βούρτσα. Πολλές φορές την έλεγε «ηλίθια» και «καθυστερημένη».

Ο Γούντι Αλεν μπήκε στη ζωή της οικογένειας στα τέλη της δεκαετίας του ’70, μετά το διαζύγιο της Φάροου με τον Πρέβιν. Αρχικά και αυτόν δεν τον συμπάθησε, σταδιακά όμως η σχέση τους έγινε φιλική.

Το 1991 η στενή τους σχέση έγινε και ερωτική. Την ανακάλυψε τυχαία η Φάροου για να ακολουθήσει μια μικρή θύελλα στα ΜΜΕ αλλά και στην –πρώην πλέον- οικογένεια καθώς η Φάροου διέκοψε τις σχέσεις και με τον Αλεν και με τη Σουν-Γι.

Η συνέντευξη της Σουν-Γι είναι από τις λίγες φωνές υπεράσπισης του Αλεν, που στα απόνερα του #MeToo, έχει δει την καριέρα του -ίσως και την υστεροφημία του- να καταρρέουν.

Μέσα σε ένα χρόνο ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης αποκαθηλώθηκε και πολλοί από τους συνεργάτες του τού γύρισαν την πλάτη ή τον αποκήρυξαν. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η τελευταία του ταινία δεν έχει λάβει ημερομηνία προβολής…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...