284
Ο Αντονι Μπουρντέν ενέπνεε αγάπη για τη ζωή, την περιπέτεια και τα ταξίδια | CNN

Συγκίνηση για το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής του Μπουρντέν

Protagon Team Protagon Team 17 Σεπτεμβρίου 2018, 12:22
Ο Αντονι Μπουρντέν ενέπνεε αγάπη για τη ζωή, την περιπέτεια και τα ταξίδια
|CNN

Συγκίνηση για το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής του Μπουρντέν

Protagon Team Protagon Team 17 Σεπτεμβρίου 2018, 12:22

Είναι πραγματικά συγκινητικό, αλλά και ανατριχιαστικό, να βλέπεις πλάνα του Αντονι Μπουρντέν, ενός ανθρώπου που ήταν η επιτομή της ζωής και της περιπέτειας, γνωρίζοντας πλέον, ότι ο ίδιος αποφάσισε να κόψει το δικό του νήμα, στις 8 Ιουνίου 2018.

Σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα το τελευταίο επεισόδιο του δημοφιλέστατου «Parts Unknown» του CNN, με την τραγική απώλεια του Μπουρντέν να είναι σημείο αναφοράς στο συναισθηματικά φορτισμένο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Σε ένα από τα τελευταία του ταξίδια, πριν από την αυτοκτονία του που συγκλόνισε τους πάντες, ο Μπουρντέν ταξιδεύει στην Κένυα. Στο ταξίδι αυτό, τον συνοδεύει ο κωμικός Καμάου Μπελ. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Tribeca TV Festival στις 22 Σεπτεμβρίου και μία μέρα αργότερα θα προβληθεί κανονικά στην τηλεόραση.

Αυτό θα είναι το τελευταίο επεισόδιο που περιλαμβάνει την πλήρη συμμετοχή του, καθώς και αφήγηση από τον ίδιο τον διάσημο σεφ, συγγραφέα και επαγγελματία ταξιδευτή.

Εξι ακόμη επεισόδια προγραμματίζονται για να ολοκληρωθεί η επερχόμενη δωδέκατη σεζόν, ωστόσο θα ολοκληρωθούν από τους σκηνοθέτες με τη χρήση συνεντεύξεων και αρχειακού υλικού από τον Μπουρντέν, ενώ θα επιστρατευθεί άλλος αφηγητής.

«Δεν έκανε τηλεόραση για να κάνει τηλεόραση. Δεν ήταν μια απλή δουλειά γι’ αυτόν. Αυτό ήταν το έργο της ζωής του», λέει χαρακτηριστικά ο Καμάου Μπελ. Μαζί, ο Μπουρντέν και o Μπελ ταξίδεψαν στις αρχές του 2018 στο Ναϊρόμπι, πρωτεύουσα της Κένυας. Συναντήθηκαν με τους ντόπιους, έκαναν σαφάρι και φυσικά δοκίμασαν όλα τα πιθανά και απίθανα πιάτα από την τοπική κουζίνα.

Το ταξίδι συνεχίζεται, αφού ο Μπουρντέν δίδαξε τόσο κόσμο πώς να απολαμβάνει τη διαδρομή και όχι μονάχα τον τελικό προορισμό. Κι αυτό το τηλεοπτικό κύκνειο άσμα του, είναι μια ωδή σε έναν άνθρωπο που αγαπούσε τη ζωή με πάθος. Ακόμη κι αν τελικά επέλεξε να κάνει ένα πρόωρο check out από αυτήν…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...