185
Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας | INTIMEnews

Koυτσούμπας: Ερχεται συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2018, 12:03
Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας
|INTIMEnews

Koυτσούμπας: Ερχεται συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2018, 12:03

Η πολιτική κατάσταση στη χώρα οδεύει προς συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με το Κίνημα Αλλαγής σε ρόλο μπαλαντέρ, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Αμεσα δεν θα έχουμε συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αργότερα θα γίνει, θα το δείτε» υποστήριξε, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7. Γιατί «πόσο διαφορετικά μπορεί να χειριστούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας, τα ματωμένα πλεονάσματα, τους μνημονιακούς νόμους, όταν  έχουν ψηφίσει τα περισσότερα μαζί» διερωτήθηκε ο κ. Κουτσούμπας. Πρόκειται, τόνισε, για την ξινισμένη σούπα του παλιού δικομματισμού.

Ενδεικτικό για το τι έρχεται και για την Ελλάδα σε επίπεδο διακυβέρνησης είναι, σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, αυτό που συμβαίνει σήμερα σε όλη την Ευρώπη, όπου συγκυβερνούν τα νεοφιλελεύθερα κόμματα.

«Το ΠΑΣΟΚ βγήκε με πιο ριζοσπαστικά συνθήματα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκανε μια σταδιακή, με πιο αργούς ρυθμούς, μια μεγάλη κωλοτούμπα, ακριβώς όπως ο ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ και σήμερα, πρόσθεσε, το σύστημα έχει άλλους μπαλαντέρ: το Κίνημα Αλλαγής που το παίζει σε δύο ταμπλό για να κολλήσει είτε στη ΝΔ είτε στον ΣΥΡΙΖΑ – και η αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος προχωρεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...