297
Σε μία επίδειξη λατρείας, το χέρι της κυρίας εφαρμόζει στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού που προσπαθεί εναγωνίως να ξεφύγει | Youtube

Χανιά: «Πνίγηκε πάλι στις αγκαλιές» ο Αλέξης [εικόνες&βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2018, 11:12
Σε μία επίδειξη λατρείας, το χέρι της κυρίας εφαρμόζει στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού που προσπαθεί εναγωνίως να ξεφύγει
|Youtube

Χανιά: «Πνίγηκε πάλι στις αγκαλιές» ο Αλέξης [εικόνες&βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2018, 11:12

Μία ημέρα μετά το Μάτι και λίγο πριν τη ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στα Χανιά συνοδεία του «σκληρού» της υπουργικής του ομάδας, Παύλου Πολάκη, όπου όπως μαρτυρά το σχετικό βίντεο της «Αυγής» (δείτε το κάτω), έτυχε θερμότατης υποδοχής.

Η επιχείρηση «υποδοχή του λαοφιλούς Αλέξη» από τους «έτοιμους από καιρό» ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ κρίθηκε ως επιτυχημένη και ο Πρωθυπουργός μπορούσε πια, ικανοποιημένος, να συνεχίσει ομαλά το υπόλοιπο πρόγραμμά του στην πόλη των Χανίων.

Πρώτος σταθμός του κ. Τσίπρα, στις 10.00, το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη, τον αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους του Νομού Χανίων στην αντιπεριφέρεια Χανίων. Στην ατζέντα της συνάντησης συμπεριλήφθηκαν θέματα όπως η σύνδεση αεροδρομίου-ΒΟΑΚ, η επέκταση της ανακατασκευής της εθνικής οδού και στο τμήμα Χανιά-Κίσαμος, το φράγμα Σεμπρωνιώτη, και ο περιφερειακός των Χανίων.

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα επισκεπτόταν το ΤΟΜΥ Χανίων και αφού ολοκληρώσει το πρόγραμμα του στην πόλη, θα μετέβαινε στη μαρτυρική Κάνδανο, όπου θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων από τα ναζιστικά στρατεύματα.

Η επίσκεψη στα Χανιά είναι ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας διότι με το ισχύον εκλογικό σύστημα, ο νικητής των εκλογών μπορεί να εξασφαλίσει και τις τέσσερις έδρες, όπως έγινε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση (Σεπτέμβριος 2015, Γιώργος Σταθάκης, Παύλος Πολάκης, Βάλια Βαγιωνάκη, Αντώνιος Μπαλωμενάκης), με το Ποτάμι να χάνει την έδρα που είχε πάρει ο Σταύρος Θεοδωράκης στις εκλογές του Ιανουαρίου για μόλις 357 ψήφους.

Με δεδομένη έτσι τη δημοσκοπική εικόνα που παρουσιάζει τελευταία ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείεται ο Παύλος Πολάκης να βρει τον εαυτό του εκτός Βουλής. Εξ ου και η κομματική κινητοποίηση στα Χανιά για την άφιξη Τσίπρα.

Στα παραλειπόμενα της υποδοχής Τσίπρα στα Χανιά, ένα μικροεπεισόδιο με πρωταγωνιστές δύο πολίτες που χαρακτήριζαν τον κ. Τσίπρα ως ανεπιθύμητο, με αφορμή τις εξελίξεις στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ (δείτε φωτογραφία κάτω).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...