254
|

Μικροπολιτικός καβγάς για τα τρία καρότσια του Παπαδημούλη στο σούπερ μάρκετ [video]

Protagon Team Protagon Team 18 Μαρτίου 2020, 13:27
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 18/03/2020, 17:10

Μικροπολιτικός καβγάς για τα τρία καρότσια του Παπαδημούλη στο σούπερ μάρκετ [video]

Protagon Team Protagon Team 18 Μαρτίου 2020, 13:27
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 18/03/2020, 17:10

Πόσα καρότσια ψώνια χρειάζεται ο Δημήτρης Παπαδημούλης για να εφοδιάσει το σπίτι του εν μέσω επιδημίας κορονοϊού και εκκλήσεων για #μενουμεσπιτι; Σύμφωνα με το Mega, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζεται τουλάχιστον τρία βαρυφορτωμένα καρότσια –αυτό έδειξε σε ρεπορτάζ της την Τετάρτη η εκπομπή «Mega Mag».

To κανάλι έδειξε εικόνες με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και έναν συνοδό του να μεταφέρουν τρία καρότσια από το σούπερ μάρκετ.

Μάλιστα οι παρουσιαστές της εκπομπής «Mega Mag», ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο Θανάσης Φουσκίδης, σχολίασαν ότι αυτή η εικόνα είναι ένα «παράδειγμα αντικοινωνικής συμπεριφοράς και μάλιστα από έναν εκπρόσωπο του λαού».

«Είναι ένα αρνητικό παράδειγμα» συμφώνησαν οι δύο παρουσιαστές, υπερθεματίζοντας ότι «το μισό σούπερ μάρκετ κατέληξε στην οικία Παπαδημούλη, για την καραντίνα». Υπερβολές…

Ως γνωστόν δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει πόσα καρότσια ψώνια θα κάνεις –παρά μόνο ανώτατο πλαφόν στα αντισηπτικά– οπότε η κριτική που του ασκείται είναι μάλλον άδικη.

Σε όρους πολιτικής επικοινωνίας, ωστόσο, η εικόνα ενός ευρωβουλευτή και παλαιού στελέχους της Αριστεράς να σηκώνει ένα σούπερ μάρκετ, σίγουρα δεν βοηθά στην καλλιέργεια ενός κλίματος ηρεμίας και ψυχραιμίας.

Είναι δε ένα ζήτημα η παρουσία του σε δημόσιο χώρο εφόσον ισχύει η σύσταση-εντολή για 14ημερη καραντίνα σε όσους καταφθάνουν στη χώρα από το εξωτερικό.

Σε κάθε περίπτωση η παρουσία του κ. Παπαδημούλη προκάλεσε ένα μικρό πολιτικό ζήτημα. Ο ίδιος κατηγόρησε το Mega για λασπολογία.

Ωστόσο από το Κίνημα Αλλαγής τού υπενθύμισαν ότι ισχύει η οδηγία του ΕΟΔΥ για καραντίνα 14 ημερών. Ο κ. Παπαδημούλης ανταπάντησε ότι είχε επιστρέψει πέντε ημέρες πριν εκδοθεί η οδηγία…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...