175
Ο Αντονι Φάουτσι μιλά στο Κογκρέσο για τα ομοσπονδιακά μέτρα κατά του κορονοϊού | Reuters

Καταπέλτης ο Φάουτσι: Τα κρούσματα στον Λευκό Οίκο μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2020, 11:35
Ο Αντονι Φάουτσι μιλά στο Κογκρέσο για τα ομοσπονδιακά μέτρα κατά του κορονοϊού
|Reuters

Καταπέλτης ο Φάουτσι: Τα κρούσματα στον Λευκό Οίκο μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2020, 11:35

Ξεσπάθωσε κατά του Λευκού Οίκου ο Αντονι Φάουτσι, ο κορυφαίος αμερικανός λοιμωξιολόγος για τον κορονοϊό, τονίζοντας ότι τα πολλαπλά κρούσματα σε στελέχη, εργαζομένους και συγγενείς τους στην αμερικανική κυβέρνηση, μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

«Δείτε τι έγινε αυτή την εβδομάδα στον Λευκό Οίκο», είπε ο Φάουτσι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, ερωτηθείς τι προτείνει σε όσους θέλουν να συζητήσουν για την τήρηση των προληπτικών μέτρων με συγγενείς τους που πιστεύουν ότι η πανδημία δεν υπάρχει, πως είναι απάτη κάποιου είδους.

«Είναι πραγματικότητα. Κάθε μέρα που περνάει, ολοένα περισσότεροι άνθρωποι προκύπτει ότι έχουν μολυνθεί» στην προεδρία, τόνισε. Η πανδημία «δεν είναι απάτη. Και είναι ατυχές όταν βλέπεις πράγματα όπως αυτό, διότι θα μπορούσε να είχε προληφθεί», πρόσθεσε.

Την Τρίτη, προστέθηκε στους διαγνωσθέντες με κορονοϊό και ο βασικός λογογράφος και ανώτερος σύμβουλος του Τραμπ, Στίβεν Μίλερ.

Μεταξύ άλλων θετικοί στον κορονοϊό διαγνώστηκαν τις τελευταίες ημέρες η Χόουπ Χιξ, η εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής προεδρίας, Κέιλι Μακενάνι, ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Μπιλ Στέπιεν, και οι Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές Μάικ Λι, Τομ Τίλις και Ρον Τζόνσον.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...