223
O Στίβεν Μίλερ, ανώτερος σύμβουλος του προέδρου Τραμπ, προσεβλήθη και αυτός από τον κορονοϊό | Reuters

Ολοι οι άνθρωποι του προέδρου μολύνονται με κορονοϊό – Θύμα και ο Στίβεν Μίλερ

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2020, 11:12
O Στίβεν Μίλερ, ανώτερος σύμβουλος του προέδρου Τραμπ, προσεβλήθη και αυτός από τον κορονοϊό
|Reuters

Ολοι οι άνθρωποι του προέδρου μολύνονται με κορονοϊό – Θύμα και ο Στίβεν Μίλερ

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2020, 11:12

Ενας ακόμα άνθρωπος του αμερικανού προέδρου μολύνθηκε από τον κορονοϊό, καθώς η ανευθυνότητα που κυριαρχεί στον Λευκό Οίκο, σε συνδυασμό με τη συμπεριφορά του ίδιου του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος φέρεται να ήξερε ότι έχει βρεθεί θετικός στην Covid-19 δύο ημέρες προτού το δημοσιοποιήσει, έχει δημιουργήσει συνθήκες εστίας υπερμετάδοσης.

Τελευταίο θύμα ο Στίβεν Μίλερ, σύμβουλος της αμερικανικής προεδρίας, ο οποίος διαγνώστηκε ότι έχει μολυνθεί από τον SARS-CoV-2, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τις οποίες επιβεβαίωσε ο ίδιος με δήλωσή του στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Ρεπόρτερ του τηλεοπτικού δικτύου NBC ανέφερε μέσω Twitter πως ο Μίλερ έχει προσβληθεί. Πρόκειται για ακόμη ένα μέλος του στενού κύκλου του Τραμπ που επιβεβαιώνεται ότι προσβλήθηκε αφότου ο μεγιστάνας αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα πως έχει τον ιό.

Δέκα άτομα με κορονοϊό, γύρω από τον επίσης ασθενή Τραμπ: (επάνω από αριστερά) Κέιλεϊ Μσενάνι, Κελιάν Κόνγουεϊ, Ρόνα ΜακΝτάνιελ, Μελάνια Τραμπ, Χόουπ Χικς (κάτω από αριστερά) Στίβεν Μίλερ, Κρις Κρίστι και οι γερουσιαστές Τόμας Τίλις, Μάικ Λι και Ρον Τζόνσον

Σε δήλωσή του στο Reuters, ο Μίλερ ανέφερε ότι εργάζεται εξ αποστάσεως και έχει τεθεί σε αυτοαπομόνωση τις τελευταίες πέντε ημέρες και ενημερώθηκε ότι το πιο πρόσφατο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν θετικό την Τρίτη.

Η σύζυγος του, η Κέιτι Μίλερ, εκπρόσωπος Τύπου του αντιπροέδρου Μάικ Πενς, διαγνώστηκε ότι μολύνθηκε από τον κορονοϊό τον Μάιο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...