176
Οι άνεμοι στα πελάγη εξακολουθούν να είναι θυελλώδεις | Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κανονικά τα δρομολόγια πλοίων, αλλά κλειστά τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2018, 08:18
Οι άνεμοι στα πελάγη εξακολουθούν να είναι θυελλώδεις
|Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κανονικά τα δρομολόγια πλοίων, αλλά κλειστά τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2018, 08:18

Την ώρα που τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου πραγματοποιούνται κανονικά, τα σχολεία στην Αττική, αλλά και σε άλλες περιφέρειες θα μείνουν σήμερα κλειστά.

Μετά την άρση του απαγορευτικού του απόπλου, τα πλοία κινούνται κανονικά, αν και σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου οι άνεμοι εξακολουθούν να φθάνουν κατά τόπους τα 9 με 10 μποφόρ.

Κλειστή θα παραμείνει η γραμμή Ρίο-Αντίρριο, ενώ κανονικά διεξήχθη το πρωινό δρομολόγιο Αγ. Μαρίνα – Νέα Στύρα. Κλειστές είναι οι γραμμές Αρκίτσα – Αιδηψός, Καβάλα – Πρίνος.

Ανοιχτή είναι η γραμμή Κεραμωτή Καβάλα – Λιμένας Θάσου.

Στις γραμμές Κυλλήνη – Ζάκυνθος και Κυλλήνη – Κεφαλλονιά και Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα τα δρομολόγια των πλοίων γίνονται μόνο κατά την κρίση των πλοιάρχων και με ημερολογιακή εγγραφή.

Κλειστά σχολεία

Εν τω μεταξύ, λόγω της έντονης κακοκαιρίας κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Παρασκευή όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής, με απόφαση της περιφερειάρχου Ρένας Δούρου.

Ακόμη, κλειστά θα μείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων και Ρεθύμνου και στις Περιφερειακές Ενότητες Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...