426
Η Γουάτσον, σε εκδήλωση του Vanity Fair για τα Όσκαρ του 2018 | Reuters

Η Eμα Γουάτσον έχει σχέση με τον… εαυτό της

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2019, 10:40
Η Γουάτσον, σε εκδήλωση του Vanity Fair για τα Όσκαρ του 2018
|Reuters

Η Eμα Γουάτσον έχει σχέση με τον… εαυτό της

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2019, 10:40

Η Εμα Γουάτσον δεν είναι ελεύθερη, είναι σε σχέση με τον εαυτό της. H αγγλίδα σταρ της μεγάλης οθόνης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Vogue και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, την επερχόμενη ταινία της και τις ανησυχίες της, από τις οποίες επιτέλους απελευθερώθηκε.

Σε λίγους μήνες η Γουάτσον πρόκειται να γίνει 30 και όπως είπε η ίδια, η πίεση για να έχει τακτοποιηθεί, δηλαδή να έχει έναν άνδρα και παιδί μέχρι τα 30 της, της προκαλούσε αρκετό άγχος, όμως, πλέον δεν φαίνεται να την απασχολεί.

«Έλεγα: “Γιατί όλοι κάνουν τόσο μεγάλο θέμα το να κλείνεις τα 30; Δεν είναι τόσο σημαντικό…” Τώρα έγινα εγώ 29 και σκέφτομαι “Θεέ μου, είμαι τόσο αγχωμένη και ανήσυχη”», είπε στη βρετανική Vogue, προσθέτοντας:

«Και καταλαβαίνω ότι για τις σκέψεις μου ευθύνονται όλα αυτά τα υποσυνείδητα μηνύματα που κυκλοφορούν. Αν δεν έχεις δικό σου σπίτι, αν δεν έχεις παντρευτεί, αν δεν έχεις κάνει παιδί και γίνεσαι 30 και δεν είσαι σε ένα εξαιρετικά ασφαλές και σταθερό στάδιο στην καριέρα σου…Απλά κυριαρχεί όλο αυτό το άγχος»

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Ποτέ δεν πίστευα αυτό το “Είμαι ελεύθερη και είμαι χαρούμενη”, μου φαινόταν σαν παραμύθι. Μου πήρε πολύ καιρό, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη (όντας ελεύθερη), το ονομάζω σχέση με τον εαυτό μου.»

Ετσι, η Γουάτσον έγινε άλλη μια σταρ που ενθαρρύνει τις νεαρές κοπέλες να μην ψάχνουν την ευτυχία αποκλειστικά στα πλαίσια των ερωτικών σχέσεων. Λίγες Ημέρες πριν η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε είχε χαρακτηρίσει την περίοδο μετά τον χωρισμό της από τον κωμικό Πιτ Ντέιβιντσον «παραγωγική, συναισθηματική, αλλά χαρούμενη». Άλλο ένα μεγάλο όνομα από τον χώρο της ποπ, η Σελένα Γκόμες, δηλώνει πανευτυχής όντας «σούπερ, σούπερ ελεύθερη», μετά τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Μπίμπερ, πριν δύο χρόνια.

Η Γουάτσον, που έγινε γνωστή παίζοντας τον χαρακτήρα της Ερμιόνης στην σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ», είχε σχέση με τον αμερικανό ηθοποιό και τραγουδιστή Τσορντ Οβερστριτ, ενώ τον προηγούμενο μήνα είδαν το φως τις δημοσιότητας φωτογραφίες στις οποίες φιλάει έναν άγνωστο άνδρα.

Οι οπαδοί του Χάρι Πότερ ενθουσιάστηκαν όταν ο συμπρωταγωνιστής της στην σειρά, Τομ Φέλτον, που έπαιζε τον ρόλο του Ντράκο Μάλφοϊ, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους που οι δυο τους φοράνε πιτζάμες, όμως δηλώνουν πως είναι απλά φίλοι.

H ηθοποιός και ακτιβίστρια πρωταγωνιστεί στην χολιγουντιανή αναπαράσταση του κλασικού βιβλίου «Μικρές Κυρίες», παίζοντας τον ρόλο της Μεγκ Μαρτς, μιας συζύγου και νοικοκυράς.

Σύμφωνα με την ίδια, ο ρόλος της Μεγκ έχει και φεμινιστικά στοιχεία. «Σχετικά με τον χαρακτήρα της Μεγκ, ο τρόπος με τον οποίο είναι φεμινίστρια είναι το ότι κάνει εκείνη την επιλογή, γιατί για εμένα αυτό είναι στην πραγματικότητα ο φεμινισμός. Η επιλογή της είναι να είναι μητέρα και νοικοκυρά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...