233
Η εικόνα με τους ατμούς από το καυτό νερό που πλημμύρισε το υπόγειο του ξενοδοχείου | Τwitter

Φρικιαστικό τέλος για ενοίκους ξενοδοχείου: βράστηκαν ζωντανοί μέσα στα δωμάτιά τους

Protagon Team Protagon Team 20 Ιανουαρίου 2020, 14:38
Η εικόνα με τους ατμούς από το καυτό νερό που πλημμύρισε το υπόγειο του ξενοδοχείου
|Τwitter

Φρικιαστικό τέλος για ενοίκους ξενοδοχείου: βράστηκαν ζωντανοί μέσα στα δωμάτιά τους

Protagon Team Protagon Team 20 Ιανουαρίου 2020, 14:38

Σε παγίδα μαρτυρικού θανάτου για τους ενοίκους τους μετατράπηκαν τα δωμάτια ξενοδοχείου στην πόλη Περμ της ανατολικής Ρωσίας, όταν κατά τη διάρκεια της νύχτας έσπασε σωλήνα θέρμανσης με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει με βραστό νερό το υπόγειο του κτιρίου.

Πέντε άνθρωποι -ανάμεσά τους και ένα παιδί- βρήκαν τραγικό τέλος μέσα στα δωμάτια του υπογείου (σ.σ. το εν λόγω ξενοδοχείο καταλαμβάνει το ισόγειο και το υπόγειο πολυκατοικίας) τα οποία σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες των τοπικών μέσων, δεν είχαν παράθυρα ή εξόδους κινδύνου.

Σοβαρά εγκαύματα υπέστη μία 33χρονη, ενώ άλλοι δύο άνδρες, ηλικίας 28 και 35 ετών αντίστοιχα, νοσηλεύονται σε λιγότερο σοβαρή κατάσταση.

 Σύμφωνα με την Booking.com, ένα δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Mini Hotel Caramel στοιχίζει περίπου 17 ευρώ τη νύχτα.

Σοκαρισμένος από το περιστατικό, ο κυβερνήτης της περιοχής, Μαξίμ Ρεσέτνικοφ, δεσμεύθηκε ότι θα διενεργηθούν άμεσα οι απαραίτητοι έλεγχοι, σε συνεργασία με τις δυνάμεις επιβολής του νόμου και με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

«Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους διασώστες, οι οποίοι υπέστησαν και οι ίδιοι εγκαύματα στην προσπάθειά τους να απομακρύνουν ανθρώπους», είπε.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει πυκνό ατμό να βγαίνει απο την είσοδο του ξενοδοχείου κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Επικαλούμενο πηγή της υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, το ρωσικό πρακτορείο RIA μετέδωσε ότι ο σωλήνας θέρμανσης που εξερράγη στο ξενοδοχείο, λειτουργούσε από το 1962 και είχε σπάσει επανειλημμένως στο παρελθόν.

«Δεν υπήρξαν θύματα στις προηγούμενες εκρήξεις. Δεν αντικαταστάθηκε, μόνο επισκευάστηκε», ανέφερε συγκεκριμένα πηγή την οποία επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...