488
Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Ανιστον αλληλοσυγχαίρονται στα παρασκήνια | Instagram/Creative Protagon

Οταν ο Μπραντ Πιτ ξανασυνάντησε την Τζένιφερ Ανιστον

Protagon Team Protagon Team 20 Ιανουαρίου 2020, 13:29
Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Ανιστον αλληλοσυγχαίρονται στα παρασκήνια
|Instagram/Creative Protagon

Οταν ο Μπραντ Πιτ ξανασυνάντησε την Τζένιφερ Ανιστον

Protagon Team Protagon Team 20 Ιανουαρίου 2020, 13:29

Πού πάνε οι έρωτες όταν πεθάνουν; Μια εικονογράφηση της απάντησης δόθηκε στα βραβεία του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών (SAG) που απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Λος Αντζελες.

Μπορεί τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-Χο να σημείωσαν την έκπληξη στα βραβεία (εδώ), όμως τα φλας και το ενδιαφέρον έκλεψε το τρυφερό και πολύ ζεστό στιγμιότυπο μεταξύ του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Ανιστον: το κάποτε αγαπημένο ζευγάρι της Αμερικής βρέθηκε στα παρασκήνια της λαμπερής εκδήλωσης, σχεδόν 15 χρόνια μετά το διαζύγιό τους.

Ο 56χρονος σήμερα Μπραντ Πιτ κέρδισε το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» του Κουεντίν Ταραντίνο. Η 50χρονη Τζένιφερ Ανιστον το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου για το τηλεοπτικό «The Morning Show».

Είναι πολύ ενδιαφέρον πόσο η αμερικανική κοινή γνώμη και μαζί της ο κόσμος όλος στέκονται υπνωτισμένοι απέναντι σε αυτό το ζευγάρι. Στον δεσμό τους, στον χωρισμό τους εξαιτίας μιας άλλης γυναίκας –και ποιας γυναίκας, της πανέμορφης Αντζελίνα Τζολί!– στο επεισοδιακό τέλος του δεύτερου γάμου του Μπραντ, στη συγγνώμη της Τζένιφερ, στους ευσεβείς πόθους για μια επανασύνδεση στα 50 τους πια: ένα λαϊκό ρομάντσο που εξακολουθεί να σαγηνεύει εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί στις Χρυσές Σφαίρες στις αρχές του μήνα (εδώ). Και τώρα βρέθηκαν στα βραβεία SAG και φάνηκε πως μετά από χρόνια πικρίας και αμήχανων συναντήσεων μεταξύ τους, η σχέση τους έχει γίνει πια θερμή και φιλική.

Τα Χριστούγεννα μάλιστα, η Ανιστον τον κάλεσε στο ετήσιο πάρτι στο σπίτι της, για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους.

Οι δυο τους συναντήθηκαν το 1998 στα γυρίσματα της σειράς «Φιλαράκια» και παντρεύτηκαν το 2000. Το 2005, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους και δύο μήνες μετά, η Ανιστον έκανε αίτηση διαζυγίου.

Μόλις ένα μήνα αργότερα, ο Πιτ εθεάθη με την Αντζελίνα Τζολί, την οποία είχε γνωρίσει την ίδια χρονιά στο σετ της ταινίας «Ο κύριος και η κυρία Σμιθ», και τον γιο της, Μάντοξ, σε παραλία της Κένυας.

Την ώρα του ευχαριστήριου λόγου του Μπραντ Πιτ, η κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης των βραβείων εστίασε στην Ανιστον στο σημείο όπου ο Πιτ, αστειευόμενος, περιγράφει τον χαρακτήρα του στην ταινία και λέει πόσο δύσκολο ήταν να υποδυθεί έναν χαρακτήρα που «φτιάχνεται», που βγάζει το πουκάμισό του και δεν τα πάει καλά με τη γυναίκα του, με εμφανή τα υπονούμενα για τον γάμο του με την Αντζελίνα Τζολί. Το ακροατήριο ξέσπασε σε γέλια, ανάμεσά τους και η Ανιστον.

Αργότερα, την ώρα που η Ανιστον ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της, ο Πιτ την παρακολουθούσε στη μεγάλη οθόνη, στα παρασκήνια, όπου βρισκόταν για να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Ο Μπραντ Πιτ παρακολουθεί, από τα παρασκήνια, τη στιγμή που ανακοινώνεται το όνομα της Ανιστον

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...