605
Ο βραζιλιάνος σταρ του ποδοσφαίρου στον Απρίλιο του 2019 | REUTERS/Christian Hartmann/File Photo

«Eχω συνηθίσει σε μεγάλες νίκες»: O Πελέ χειρουργήθηκε για όγκο και αναρρώνει

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2021, 13:03
Ο βραζιλιάνος σταρ του ποδοσφαίρου στον Απρίλιο του 2019
|REUTERS/Christian Hartmann/File Photo

«Eχω συνηθίσει σε μεγάλες νίκες»: O Πελέ χειρουργήθηκε για όγκο και αναρρώνει

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2021, 13:03

Ενα σοβαρό πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί τον θρυλικό Πελέ τις τελευταίες ημέρες. Όπως αποκάλυψε ο -κατά πολλούς- μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο παχύ έντερο και πλέον αναρρώνει σε κλινική του Σάο Πάολο.

Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε αφού ο εκπρόσωπός του, Ζοέ Φράγκα, επιβεβαίωσε ότι ο 80χρονος πρώην ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται για έξι ημέρες στο νοσοκομείο «Αλμπερτ Αϊνστάιν» στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο, ο Πελέ αναρρώνει και αναμένεται να βγει από την ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) την Τρίτη.

Ο Πελέ έγραψε στο μήνυμά του:

«Φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα στοργής. Ευχαριστώ τον Θεό που νιώθω πολύ καλά. Το περασμένο Σάββατο έκανα εγχείρηση για να αφαιρέσω έναν ύποπτο όγκο στο παχύ έντερο. Εντόπισαν τον όγκο κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που ανέφερα την περασμένη εβδομάδα. Ευτυχώς, έχω συνηθίσει να γιορτάζω μεγάλες νίκες στο πλευρό σας. Θα αντιμετωπίσω αυτό το νέο παιχνίδι με ένα χαμόγελο στα χείλη, πολλή αισιοδοξία και τη χαρά να με περιβάλλει η αγάπη της οικογένειάς μου και των φίλων μου»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pelé (@pele)

Ο Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα για να υποβληθεί σε εξετάσεις ρουτίνας, όπως κάνει κάθε χρόνο. Οι γιατροί παρατήρησαν την «ύποπτη βλάβη» στο παχύ έντερο κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και επέλεξαν να αφαιρέσουν τον όγκο με την επέμβαση να πραγματοποιείται το Σάββατο.

Θυμίζουμε ότι ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια ενώ έχει περιορίσει και τις δημόσιες εμφανίσεις του. Έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο του και έχει αφαιρέσει πέτρες από το νεφρό του. Επιπλέον έχει χάσει και ένα νεφρό από τη δεκαετία του ’70, όταν έπρεπε να αφαιρεθεί ως αποτέλεσμα ενός χτυπήματος που υπέστη παίζοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επίσης σύμφωνα με τον γιο του τα τελευταία χρόνια είχε πέσει και σε κατάθλιψη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...