285
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο προκειμένου να οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ | IntimeNews

Εν μέσω απειλών προς τους δημοσιογράφους παραδόθηκε ο Μιχαλολιάκος

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2020, 17:00
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο προκειμένου να οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ
|IntimeNews

Εν μέσω απειλών προς τους δημοσιογράφους παραδόθηκε ο Μιχαλολιάκος

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2020, 17:00

Περίπου στις 4 το απόγευμα βγήκε για δεύτερη φορά από το σπίτι του ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Είχε προηγηθεί το σόου του πρώην βουλευτή όταν έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου (εδώ) να οδηγηθούν άμεσα στη φυλακή οι περισσότεροι εκ των πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Τότε ο Μιχαλολιάκος βγήκε από το σπίτι του στην Πεύκη και δήλωσε περήφανος που πηγαίνει φυλακή… για τις ιδέες του (εδώ). Αμέσως μετά επέστρεψε στην οικία του.

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής βγήκε ξανά από το σπίτι του, αυτήν τη φορά για να πάρει οριστικά τον δρόμο για τη φυλακή.

Το αυτοκίνητο που παρέλαβε τον Νίκο Μιχαλολιάκο έφυγε με μεγάλη ταχύτητα

Ο Μιχαλολιάκος είχε μαζί του μερικούς οπαδούς του οι οποίοι, λειτουργώντας ως «τάγμα εφόδου», έβριζαν και έσπρωχναν τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο. Σε κλίμα έντασης και απειλών προς τους εργαζομένους στα μέσα ενημέρωσης, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Εκτός εαυτού εμφανίστηκε και η Ουρανία Μιχαλολιάκου. Οργισμένη από την απόφαση που στέλνει τον πατέρα της στη φυλακή και ως γνήσιο τέκνο της «οργάνωσης», η νεαρή άρχισε να ουρλιάζει και να απειλεί τους δημοσιογράφους.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

To ίδιο σκηνικό και στη ΓΑΔΑ, όπου η Ελένη Ζαρούλια, επιχείρησε να… πατήσει με το αυτοκίνητο δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τη ΓΑΔΑ για να καλύψουν το γεγονός της προσαγωγής των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Οπως είναι φυσιολογικό, κάποιοι από τους δημοσιογράφους αντέδρασαν και τότε εμφανίστηκε ξανά η Ουρανία Μιχαλολιάκου, που βγήκε από το παράθυρο και συνέχισε το δικό της σόου…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...