245
Αμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και διέταξε την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση του νέου περιστατικού | YouTube / WooowVideos

Εβρος: Παραδόθηκε ο νέος «σερίφης» που «συνέλαβε» μετανάστες

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2023, 21:31
Αμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και διέταξε την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση του νέου περιστατικού
|YouTube / WooowVideos

Εβρος: Παραδόθηκε ο νέος «σερίφης» που «συνέλαβε» μετανάστες

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2023, 21:31

Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε τον άνδρα που πρωταγωνιστούσε σε ένα νέο βίντεο, και πάλι από τον Εβρο, στο οποίο ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έχει αιχμαλωτίσει μετανάστες, σε ορεινή περιοχή.

«Αλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές (πιάσαμε)… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι. Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Αλλους τέσσερις επενδυτές», ακούγεται να λέει ο άνδρας στο εν λόγω βίντεο, αναφερόμενος στους μετανάστες.

Δεκάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση του υλικού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικροτούν τον δράστη, του οποίου την πράξη δικαιολογούν στη σκιά των ασαφών καταγγελιών περί εμπρησμών που σημειώνονται στην περιοχή από αλλοδαπούς.

Ο ίδιος ο άνδρας, πάντως, φέρεται να κατέβασε το βίντεο μετά τις πρώτες αντιδράσεις.

Αργότερα τη Δευτέρα ο αναζητούμενος εμφανίστηκε, με τον συνήγορό του, στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ, επικαλούμενο πηγές του υπουργείου Προσατασίας του Πολίτη και της Αστυνομίας.

Αμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και διέταξε την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση του περιστατικού.

«Η Ελλάδα είναι ισχυρό κράτος δικαίου. Είναι συντεταγμένη πολιτεία, με ισχυρό δημοκρατικό κεκτημένο και ανθρωπιστική παράδοση. Αυταπατώνται οικτρά όσοι θεωρούν ότι μπορούν να υποκαταστήσουν την Πολιτεία και τις Αρχές της, ερμηνεύοντας τους νόμους κατά το δοκούν» ανέφεραν χαρακτηριστικά για το περιστατικό οι ίδιες πηγές του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ..

Τα παραπάνω ακολούθησαν την τραγωδία του εντοπισμού των σορών 18 μεταναστών θυμάτων της φωτιάς στον Εβρο και της σύλληψης ενός άλλου άνδρα που περηφανευόταν για την αιχμαλωσία ανθρώπων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...