454
Το δικαστήριο έχει κρίνει ομόφωνα ένοχο τον 46χρονο | In Time News / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αργυρούπολη: Πέθανε η 41χρονη Ολγα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2023, 17:19
Το δικαστήριο έχει κρίνει ομόφωνα ένοχο τον 46χρονο
|In Time News / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αργυρούπολη: Πέθανε η 41χρονη Ολγα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2023, 17:19

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της 41χρονης Ολγας από τον σύντροφό της και προπονητή τζούντο στο σπίτι της στην Αργυρούπολη τον Ιανουάριο του 2022, καθώς η άτυχη γυναίκα έχασε τη μάχη για τη ζώη τη Δευτέρα.

Οπως μετέδωσε το Star, η 41χρονη που αρχικά είχε νοσηλευθεί σε κωματώδη κατάσταση στον Ευαγγελισμό και στη συνέχεια διακομίσθηκε σε κέντρο αποκατάστασης, πάλευε να επανέλθει.

Είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ μετά από μήνες προσπαθειών είχε αρχίσει να κινεί τα άκρα της. Σε συνδυασμό με ειδικό νάρθηκα έκανε εντατικές ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών, ώστε να καταφέρει να σταθεί και να κάνει κάποια βήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, ωστόσο, η Ολγα χρειάστηκε να μεταφερθεί εκ νέου από το κέντρο αποκατάστασης σε νοσοκομείο στις 12 Αυγούστου, έπειτα από πρόβλημα υγείας που παρουσίασε.

Κατέληξε το πρωί της Δευτέρας ενώ ως αιτία θανάτου αναφέρθηκε η λοίμωξη του αναπνευστικού.

Στον θάνατο της άτυχης γυναίκας αναφέρθηκε ο σύλλογος εθελοντών «Προασπίζω» (σ.σ.: διατηρείται η ορθογραφία της ανάρτησης στα social media):

«Μόλις το πληροφορηθήκαμε και έτσι ….. μια εβδομάδα ξεκινά δυστυχώς με ανείπωτη θλίψη – ιδιαίτερα για την οικογενεια της συνδημότισσάς και φίλης Ολγας!

Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη απο τον (δηθεν) Ανθρωπο της ….. και δάσκαλο καράτε

Τελικά φαίνεται πως η στήριξη μας & η Αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα κτυπήματα του !!!

Σήμερα μια ακόμη νέα συνάνθρωπός μας φεύγει από την βίαιη συμπεριφορά του ανθρώπου που νόμισε πως την Αγαπά

Σαν κοινωνία έχουμε & ας ψάξουμε τις ευθύνες μας και ως προσωπικότητες ας θεραπεύσουμε επιτέλους το υποσυνείδητο μας από εγωισμούς & ακραίες συμπεριφορές –
γιατι η Ζωή είναι Ανεκτίμητη !

Καλό σου ταξίδι Ολγα !!!

ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ !!!».

Το χρονικό της μοιραίας κακοποίησης

Tον Ιανουάριο του 2022 ο 46χρονος είχε χτυπήσει βάναυσα την άτυχη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Αργυρούπολη. Δέχθηκε δεκάδες χτυπήματα από τον σύντροφό της, ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία, την εγκατέλειψε λιπόθυμη και αιμόφυρτη και έφυγε από το σπίτι, έχοντας ειδοποιήσει συγγενικό του πρόσωπο για το περιστατικό.

Ο δράστης την ξυλοκοπούσε με τα χέρια στο κεφάλι και τον θώρακα, σπάζοντάς της τα πλευρά, ενώ οι κακώσεις στο κεφάλι ήταν τόσο σοβαρές, που οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε κρανιοτομία αποσυμπιεστική λόγω του αιματώματος που είχε δημιουργηθεί στον εγκέφαλό της.

Ο δράστης του ανηλεούς ξυλοδαρμού εμφανίστηκε τρεις μέρες μετά στις Αρχές και ενώ ήδη τον αναζητούσε η Αστυνομία.

Το δικαστήριο τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ενδεχόμενο δόλο.

Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 χρόνων χωρίς αναστολή στην έφεση, ενώ ως ελαφρυντικό του αναγνωρίστηκε καλή συμπεριφορά μετά την πράξη.

Ο κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει πως ξυλοκόπησε τη σύντροφό του ενώ ήταν «θολωμένος» και υπό την επήρεια αλκοόλ και κάνναβης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...