242
Η κατάσταση σε αρκετούς χώρους του ΑΠΘ είναι θλιβερή | IntimeNews

ΑΠΘ: 49 συλλήψεις για ναρκωτικά – Προσαγωγή ενός ατόμου για ληστεία

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2018, 21:56
Η κατάσταση σε αρκετούς χώρους του ΑΠΘ είναι θλιβερή
|IntimeNews

ΑΠΘ: 49 συλλήψεις για ναρκωτικά – Προσαγωγή ενός ατόμου για ληστεία

Protagon Team Protagon Team 13 Νοεμβρίου 2018, 21:56

Σε 49 συνολικά συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. το διάστημα από τις 20 Οκτωβρίου έως τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου στην περιοχή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση τις γενικευμένες παραβατικότητας που παρατηρούνται στην ευρύτερη περιοχή.

Επιπλέον, χθες Δευτέρα προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου ένας άνδρας, ελληνικής καταγωγής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ληστεία, που διαπράχθηκε την 9 Νοεμβρίου σε βάρος κοπέλας την ώρα που έκανε ανάληψη χρημάτων από το ΑΤΜ του ΑΧΕΠΑ.

Όσον αφορά παρόμοια υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε σε βάρος ενός καθηγητή του ΑΠΘ στις 12.30μμ στις 8 Νοεμβρίου στο ίδιο ΑΤΜ, η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι ενημερώθηκε μόλις στις 8 το βράδυ της ίδιας ημέρας από τον παθόντα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ειδικότερα, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ειδικότερα από 20 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου, συνελήφθησαν στην περιοχή 32 άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών και σχηματίσθηκαν 27 συναφείς ποινικές δικογραφίες, από τις οποίες οι τέσσερις σε βαθμό κακουργήματος.

Το επόμενο διάστημα, συγκεκριμένα από 8 έως 12 Νοεμβρίου, συνελήφθησαν άλλα 17 άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών και σχηματίσθηκαν άλλες 16 συναφείς ποινικές δικογραφίες, από τις οποίες οι δύο σε βαθμό κακουργήματος.

Συνολικά, από 20 Οκτωβρίου έως 12 Νοεμβρίου 2018, έχουν συλληφθεί 49  άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών και έχουν σχηματισθεί 43 δικογραφίες από τις οποίες οι έξι σε βαθμό κακουργήματος.

Μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος διακίνησης ναρκωτικών εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου συζητήθηκαν στο μεταξύ την Τρίτη σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...