179
H φωτιά στην επιχείρηση ελαστικών στον Ασπρόπυργο συνεχίζει να καίει - Πυκνός καπνός πάνω από την περιοχή όπου το βράδυ της Τετάρτης εστάλη στους κατοίκους και μήνυμα μέσω του 112 | ΥouTube/Open

ΕΛ.ΑΣ.: Ληστείες, εμπρησμοί και πυρά κατά αστυνομικών στην Περιφερειακή Αιγάλεω – τι έγινε τη νύχτα της Τετάρτης

Protagon Team Protagon Team 8 Δεκεμβρίου 2022, 10:54
H φωτιά στην επιχείρηση ελαστικών στον Ασπρόπυργο συνεχίζει να καίει - Πυκνός καπνός πάνω από την περιοχή όπου το βράδυ της Τετάρτης εστάλη στους κατοίκους και μήνυμα μέσω του 112
|ΥouTube/Open

ΕΛ.ΑΣ.: Ληστείες, εμπρησμοί και πυρά κατά αστυνομικών στην Περιφερειακή Αιγάλεω – τι έγινε τη νύχτα της Τετάρτης

Protagon Team Protagon Team 8 Δεκεμβρίου 2022, 10:54

Ξεφεύγει η κατάσταση από το ξέσπασμα οργής των Ρομά για τον τραυματισμό από σφαίρα αστυνομικού στο κεφάλι, του 16χρονου ομοφύλου τους στη Θεσσαλονίκη.

Και τη νύχτα της Τετάρτης σημειώθηκαν άγρια επεισόδια σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, με εμπρησμούς επιχείρησης ελαστικών στον Ασπρόπυργο (όπου η φωτιά συνεχίζει να καίει και την Πέμπτη) και αστικού λεωφορείου στα Ανω Λιόσια.

Στην Περιφερειακή Οδό Αιγάλεω, σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα αγνώστων ακινητοποίησε στις 23.20 διερχόμενο φορτηγό, έβγαλε έξω διά της βίας τον 42χρονο οδηγό και ακολούθως έβαλε φωτιά στο όχημα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ., οι ίδιοι δράστες πυροβόλησαν με κυνηγετική καραμπίνα εναντίων αστυνομικών της ΟΠΚΕ που έσπευσαν στο σημείο, χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για τις πρώτες βοήθειες.

Λίγο αργότερα, στις 00:30, επίσης στην Περιφερειακή Οδό Αιγάλεω, άγνωστοι ακινητοποίησαν έναν 62χρονο άνδρα και του αφαίρεσαν τον επαγγελματικό εξοπλισμό του, χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Περιφερειακής Οδού Αιγάλεω διεξάγεται εδώ και λίγες ώρες κανονικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...