241
Ανδρες της Πυροσβεστικής προσπαθούν να κατασβέσουν την πυρκαγιά σε επιχείρηση ελαστικών στον Ασπρόπυργο | INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τι έδειξε η ιατροδικαστική στον 16χρονο – Οργανώνονται μέσω Tik Tok οι Ρομά για την Παρασκευή

Protagon Team Protagon Team 8 Δεκεμβρίου 2022, 09:44
Ανδρες της Πυροσβεστικής προσπαθούν να κατασβέσουν την πυρκαγιά σε επιχείρηση ελαστικών στον Ασπρόπυργο
|INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τι έδειξε η ιατροδικαστική στον 16χρονο – Οργανώνονται μέσω Tik Tok οι Ρομά για την Παρασκευή

Protagon Team Protagon Team 8 Δεκεμβρίου 2022, 09:44

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ο 16χρονος Ρομά που δέχθηκε στο κεφάλι τη σφαίρα του 32χρονου αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην περιοχή των Διαβατών.

Ο νεαρός Ρομά υποβλήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα σε ιατροδικαστική εξέταση, ύστερα από εισαγγελική εντολή στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο 16χρονος φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συνέπεια του τραύματος που του προκάλεσε η σφαίρα που δέχθηκε από το υπηρεσιακό όπλο του κατηγορούμενου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Κατά τα ίδια ευρήματα, διαπιστώθηκε μόνο πύλη εισόδου της σφαίρας, για την οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης και έκτοτε νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Κατά πληροφορίες, Ρομά οργανώνονται μέσω Tik Tok για να κάνουν μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη την ημέρα της απολογίας (Παρασκευή) του αστυνομικού της ΔΙΑΣ.

Σε αντίθεση με τη Δυτική Αττική, όπου συνεχίστηκαν με μεγαλύτερη ένταση οι καταστροφές και οι λεηλασίες από εξαγριωμένους Ρομά, στη Θεσσαλονίκη τα πράγματα ήταν σχετικά πιο ήρεμα.

Ρομά έκαψαν επιχείρηση με ελαστικά στον Ασπρόπυργο (υπήρξε και μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής) και αστικό λεωφορείο στα Ανω Λιόσια, ενώ άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον οχημάτων της Πυροσβεστικής, που κινούνταν στην περιφερειακή οδό Αιγάλεω.

Η Πυροσβεστική ανέφερε ότι στις 23:12 δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε νταλίκα στην περιφερειακή Αιγάλεω. Για την κατάσβεσή της έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Οταν έφτασαν στο σημείο, δέχθηκαν πυρά από αγνώστους και απομακρύνθηκαν άμεσα για λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν υπήρξε τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...