180
|

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ερχονται σφοδρές καταιγίδες και χαλάζι

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2018, 12:07

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ερχονται σφοδρές καταιγίδες και χαλάζι

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2018, 12:07

Με έκτακτο δελτίο της, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για τη ραγδαία αλλαγή που αναμένεται να σημειώσει από σήμερα ο καιρός, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, και την ενίχυση των ανέμων.

Η επιδείνωση του καιρού θα γίνει αισθητή αρχικά από τα δυτικά και τα βόρεια της χώρας και στη συνέχεια τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε ολόκληρη τη χώρα. Κατά τόπους οι καταιγίδες θα έχουν έντονο χαρακτήρα, ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλοζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη θα επηρεαστούν τις απογευματινές ώρες η Ηπειρος, η Μακεδονία και πιθανόν τα βορειότερα νησιά του Ιονίου και η Θεσσαλία.

Την Παρασκευή, ισχυρά θα είναι τα φαινόμενα κατά διαστήματα στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο και από τις μεσημβρινές ώρες στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά. Τα απόγευμα θα επεκταθούν στην ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια.

Ανάλογη θα είναι η εικόνα του καιρού και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη (κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές πάντα ώρες).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...