219
Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Κάποιος βλέπει ομοιότητες | CreativeProtagon

Τσακαλώτος: Η κυβέρνησή μας είναι σαν την Τζούλια Ρόμπερτς, την ερωτεύονται όλοι!

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2018, 11:32
Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Κάποιος βλέπει ομοιότητες
|CreativeProtagon

Τσακαλώτος: Η κυβέρνησή μας είναι σαν την Τζούλια Ρόμπερτς, την ερωτεύονται όλοι!

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2018, 11:32

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρέθηκε το πρωί στη Βουλή αντιμέτωπος με τα περιπαικτικά σχόλια των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης που για μία ακόμη φορά αναφέρθηκαν στην εντυπωσιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης Τσίπρα.

Αδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Τασούλας επεσήμαναν το οξύμωρο της εικόνας με την πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς να δέχεται δημοσίως τα συγχαρητήρια του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ (για την τόλμη της στην επίλυση της διαφοράς με την ΠΓΔΜ).

Προς απάντησή τους, ο υπουργός Οικονομικών επιστράτευσε ένα ακόμα από τα γνωστά του λογοπαίγνια -ανάλογο με την αλήστου μνήμης σαρανταποδαρούσα, ή τα ποτάκια που ήθελε να πιει με τη Σκάρλετ Γιόχανσον– παρομοιάζοντας την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα με την Τζούλια Ρόμπερτς που την θέλουν όλοι…

Ο Ευκλείδης είχε ανατρέξει στο Χόλιγουντ και πριν από ένα περίπου χρόνο για να απαντήσει στον πρόεδρο της ΝΔ επί του Προϋπολογισμού:

«Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τα πλεονάσματα, ότι θα φέρει πλεονάσματα 2%. Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ(ς) με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά από τη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό».

«Την Τζούλια Ρόμπερτς μπορεί να την ερωτευτεί και ο Μπραντ Πιτ και ο Κουασιμόδος», ήταν η ατάκα που πέταξε το πρωί της Πέμπτης στη Βουλή για να εξηγήσει την «πολυσυλλεκτική» νέα φύση του ΣΥΡΙΖΑ.

Oχι, για την Σκάρλετ Γιόχανσον δεν είπε κάτι. Μάλλον την έχει ξεπεράσει…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...