381
Ενα δημόσιο φιλί που η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αντάλλαξε με τον σύζυγό της στις 7 Μαΐου, προτού αρχίσουν να οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας | REUTERS/Leah Millis

Εδώ Μελάνια, εκεί Μελάνια, πού είναι η Μελάνια;

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2018, 13:57
Ενα δημόσιο φιλί που η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αντάλλαξε με τον σύζυγό της στις 7 Μαΐου, προτού αρχίσουν να οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας
|REUTERS/Leah Millis

Εδώ Μελάνια, εκεί Μελάνια, πού είναι η Μελάνια;

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2018, 13:57

«Η Μελάνια Τραμπ δεν θα παραστεί στο G7, ούτε σχεδιάζει να ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη αυτή τη φορά» δήλωσε η υπεύθυνη επικοινωνίας της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Στέφανι Γκρίσαμ, όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC. Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν ακόμα περισσότερο ύστερα και από αυτή την είδηση για τις νέες απουσίες από τις δημόσιες εμφανίσεις της δίπλα στον πλανητάρχη σύζυγό της.

Ισως γι’ αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico,  η Μελάνια αποφάσισε να σπάσει αυτό το σερί απουσιών και να κάνει την πρώτη της εμφάνιση σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουνίου, στις 17.30 (ώρα Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ, άρα μεσάνυχτα και κάτι στην Ελλάδα), σε εκδήλωση για τις οικογένειες των αμερικανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στο πεδίο της μάχης (Gold Star Families).

Αυτή θα είναι η πρώτη της εμφάνιση από την τελευταία φορά που εθεάθη δημοσίως, στις 10 Μαΐου 2018. Τότε είχε συνοδεύσει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, μαζί με τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς και τη σύζυγό του Κάρεν, στην υποδοχή αμερικανών πολιτών που ήταν φυλακισμένοι στη Βόρεια Κορέα και απελευθερώθηκαν.

2018-05-10T071820Z_783707215_RC1323D200C0_RTRMADP_3_NORTHKOREA-USA-PRISONERS
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μελάνια ήταν τα ξημερώματα της 10ης Μαΐου, όταν υποδέχθηκε μαζί με τον Τραμπ τους αμερικανούς πολίτες που ήταν φυλακισμένοι στη Βόρεια Κορέα (REUTERS/Jim Bourg)

Τέσσερις ημέρες αργότερα υποβλήθηκε σε εγχείρηση για τη θεραπεία ενός καλοήθους νεφρικού προβλήματος και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 19 Μαΐου. Εκτοτε οι δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες απουσίες της άρχισαν να πληθαίνουν, με τα σενάρια ακόμα και για απομάκρυνσή της από τον Λευκό Οίκο να έχουν πάρει φωτιά. Τη φωτιά αυτή, η ίδια αποπειράθηκε να σβήσει την περασμένη εβδομάδα με ένα ειρωνικό και καθησυχαστικό tweet, όμως η νέα ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ότι δεν θα παρευρεθεί ούτε στη Σύνοδο Κορυφής του G7, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου 2018 στο Κεμπέκ του Καναδά, oύτε και στην προγραμματισμένη Σύνοδο Κορυφής με τη Βόρεια Κορέα, στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη, ξαναφούντωσε τις θεωρίες συνωμοσίας.

Η Μελάνια Τραμπ είχε ταξιδέψει πέρυσι στην Ιταλία για να παραστεί στη σύνοδο του G7. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην πρώτη της επανεμφάνιση ύστερα από τόσα σενάρια όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω της. Και φυσικά, αν δεν ήταν τόσο νωπό το σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον σύζυγό της και την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η φαντασία όλων δεν θα οργίαζε τόσο ξέφρενα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...