302
Η Κέλι Τσάβιν και ο πρώην (πλέον) συζυγός της | Facebook / Kellie Chauvin

Δολοφονία Φλόιντ: Η σύζυγος του αστυνομικού ζητά διαζύγιο και αλλαγή επωνύμου

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2020, 19:09
Η Κέλι Τσάβιν και ο πρώην (πλέον) συζυγός της
|Facebook / Kellie Chauvin

Δολοφονία Φλόιντ: Η σύζυγος του αστυνομικού ζητά διαζύγιο και αλλαγή επωνύμου

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2020, 19:09

Μια δολοφονία διέλυσε όχι μόνο τι ΗΠΑ, αλλά και έναν γάμο δέκα ετών.

Η 45χρονη Κέλι Τσάβιν διαχωρίζει πλέον τη ζωή της από τον σύζυγό της, αστυνομικό Ντέρεκ Τσάβιν.

Μόλις απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του συζύγου της για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ η Τσάβιν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και δεν θέλει πια καμία σχέση μαζί του.

Στο αίτημα διαζυγίου της επικαλείται «την ανεπανόρθωτη κατάρρευση του γάμου τους», τονίζοντας ότι τίποτα πλέον δεν θα μπορούσε να τον σώσει.

Το ζεύγος είχε παντρευτεί τον Ιούνιο του 2010.

Η πρώην «Μις Μινεσότα» δεν διεκδικεί χρήματα από τον πρώην σύζυγό της αλλά ζήτησε από το δικαστήριο τους τίτλους ιδιοκτησίας δύο σπιτιών του ζευγαριού στο Όουκντέιλ της Μινεσότα και το Γουίντερμιρ της Φλόριντα που διατηρούσαν ως σύζυγοι και δίκαιη διαίρεση των τραπεζικών λογαριασμών και των κοινών οχημάτων ενώ, όπως είπε, δεν θα ζητήσει διατροφή από τη στιγμή που δουλεύει και έχει εισόδημα.

Η ίδια ζήτησε ακόμα από το δικαστήριο να αλλάξει το επώνυμό της για να μην έχει πια και νομικά καμία σχέση με τον δολοφόνο αστυνομικό.

Ο 44χρονος Τσάβιν, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της δολοφονίας και της ανθρωποκτονίας σε τρίτο βαθμό.

Η Τσάβιν γεννήθηκε στο Λάος το 1975 και αργότερα, όταν η οικογένειά της έφυγε από προσφυγικό καταυλισμό, κατέληξε στο Γουισκόνσιν.

Έχει δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο και, σύμφωνα με εφημερίδα της Μινεσότα, γνωρίστηκε με τον Τσάβιν όταν μετέφερε για εξετάσεις κρατούμενο στο ιατρικό κέντρο που δούλευε.

Η ίδια είχε κατακτήσει τον τίτλο της Μις Μινεσότα το 2009, ενώ πλέον ασχολείται με το real estate.

Το δικηγορικό γραφείο που την εκπροσωπεί τόνισε ότι «η πελάτης του είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του Φλόιντ και εκφράζει τη συμπαράσταση της στην οικογένεια του, τους αγαπημένους του και όποιον θρηνεί για τον χαμό του».

Η Τσάβιν ζήτησε από όλους να σεβαστούν τόσο τα παιδιά που έχει αποκτήσει από προηγούμενη σχέση της, όσο και τους ηλικιωμένους γονείς της.