199
Από το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 την ημέρα της τραγωδίας –μιας ακόμη– στην άσφαλτο έξω από το «Θεαγένειο» | ΥouTube/ΑΝΤ1

Αντιμέτωπος με κακούργημα ο 20χρονος που παρέσυρε και σκότωσε στον δρόμο 27χρονη παραμονές του γάμου της

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2023, 11:40
Από το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 την ημέρα της τραγωδίας –μιας ακόμη– στην άσφαλτο έξω από το «Θεαγένειο»
|ΥouTube/ΑΝΤ1

Αντιμέτωπος με κακούργημα ο 20χρονος που παρέσυρε και σκότωσε στον δρόμο 27χρονη παραμονές του γάμου της

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2023, 11:40

Ποινική δίωξη για κακούργημα ασκήθηκε σε βάρος 20χρονου μοτοσικλετιστή, ο οποίος, τον περασμένο Αύγουστο, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 27χρονη νηπιαγωγό ενώ εκείνη επέστρεφε πεζή από το μπάτσελορ πάρτι του γάμου της που ήταν προγραμματισμένος λίγες ημέρες αργότερα.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε μπροστά από το «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Βαριά τραυματισμένη, η 27χρονη πάλεψε για αρκετές μέρες να κρατηθεί στη ζωή στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», τελικά όμως και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 20χρονος εγκατέλειψε προς στιγμήν το θύμα στο σημείο της παράσυρσης, στη συνέχεια ωστόσο επέστρεψε και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οπως έγινε γνωστό, αρχικά του απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια (πλημμέλημα), αλλά η εισαγγελέας πρωτοδικών αναβάθμισε την εις βάρος του ποινική δίωξη σε επικίνδυνη οδήγηση από την οποία επήλθε θάνατος (κακούργημα).

Κατά πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η δίωξη στηρίχθηκε στη μαρτυρία ενός διανομέα (ντελίβερι) που κατέθεσε ότι είδε τον δικυκλιστή να πραγματοποιεί επικίνδυνους ελιγμούς στο οδόστρωμα.

Από την πλευρά του, κατά την απολογία του στον ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 20χρονος φέρεται να έκανε λόγο για ψευδή και ανυπόστατη μαρτυρία.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος, υπό τον όρο να δίνει δύο φορές τον μήνα «παρών» στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...