388
Η πεντάλφα που ήταν κρεμασμένη στο λαιμό της 23χρονης | Youtube

Αναζητούν το σκοτεινό -σατανιστικό- μυστικό πίσω από την αυτοκτονία στην Κεφαλονιά

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2018, 12:09
Η πεντάλφα που ήταν κρεμασμένη στο λαιμό της 23χρονης
|Youtube

Αναζητούν το σκοτεινό -σατανιστικό- μυστικό πίσω από την αυτοκτονία στην Κεφαλονιά

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2018, 12:09

Πεντάλφες, φαλτσέτες, χαρακωμένα σώματα, λουτρό αίματος από τις κομμένες φλέβες των δύο αυτόχειρων στην Κεφαλονιά. Τόσο η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στα Βλαχάτα, όσο και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και η ιατροδικαστής από την Πάτρα, Αγγελική Τσιόλα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα θέαμα που μάλλον παρέπεμπε σε ταινία του Χόλιγουντ…

Ανήσυχη επειδή δεν είχε καταφέρει να επικονωνήσει με το ζευγάρι που είχε νοικιάσει το σπίτι μέσω Airbnb, η ιδιοκτήτρια πήγε  η ίδια εκεί και καθώς κανείς δεν απαντούσε όταν χτύπησε την πόρτα, αποφάσισε να μπει στο σπίτι χρησιμοποιώντας αντικλείδι.

Η νεαρή γυναίκα -μία 23χρονη από την Βουλγαρία- βρέθηκε με κομμένες τις φλέβες της ξαπλωμένη στον καναπέ του σαλονιού, σκεπασμένη με μία κουβέρτα, ενώ ο 30χρονος φίλος της από την Ερφούρτη της Γερμανίας, ήταν στην μπανιέρα -γυμνός από τη μέση και πάνω- μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Τα αρχικά ερωτήματα για τη διπλή αυτοκτονία, διαδέχθηκε ένα ακόμη σοκ, καθώς όπως προέκυψε από τα ευρήματα, όλα δείχνουν ότι συνδέεται με κάποιου είδους σατανιστική τελετή ή κάτι ανάλογο. Από τις τοξικολογικές-ιστολογικές εξετάσεις που θα γίνουν αναμένεται να εξακριβωθεί αν το ζευγάρι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Η εκδοχή της διπλής αυτοκτονίας επιβεβαιώθηκε από τα ευρήματα της νεκροτομής που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Πάτρα, όπου μεταφέρθηκαν οι δύο σοροί.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή,  ο 30χρονος Γερμανός  και η σύντροφός του έκοψαν τις φλέβες τους χρησιμοποιώντας φαλτσέτα, που βρέθηκε στο τραπεζάκι του σαλονιού.

Με κομμένες τις φλέβες της, η κοπέλα ξάπλωσε στον καναπέ του σαλονιού, όπου και κατέληξε ώρες αργότερα από αιμορραγία.

Ο 30χρονος που επίσης αιμορραγούσε, μπήκε στην μπανιέρα και αφού αυτοτραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του θώρακα, κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά του.

Στον λαιμό της, η 23χρονη φορούσε ένα μενταγιόν με την πεντάλφα, ενώ στον λογαριασμό της στο Facebook, υπάρχουν αναρτημένες σχετικές φωτογραφίες και πληροφορίες. Η οικογένειά της φέρεται να την αναζητούσε από τον περασμένο Ιούνο.

Tην υπόθεση, λόγω των διαστάσεων που πήρε, χειρίζεται πλέον το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, που θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις μόλις ταυτοποιηθούν οι σοροί από τους συγγενείς. Μόνο τότε, σημειώνουν αστυνομικές πηγές, θα είναι σε θέση η Αστυνομία να ανακοινώσει τους λόγους που ώθησαν τους δυο νεους ανθρώπους στην διπλή αυτοκτονία, στο συγκεκριμένο μέρος, την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Εν τω μεταξύ από το Αρχηγεί της ΕΛ.ΑΣ. δόθηκε εντολή για έρευνα σχετικά με τη διαρροή φωτογραφιών από το τόπο της διπλής αυτοκτονίας, που είδαν το φως δημοσιότητας μέσω των τηλεοπτικών καναλιών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...