239
Η πτήση του Πολωνού καθυστέρησε και στην αναχώρηση και στην άφιξη (φωτ.αρχείου) | BELGIUM TRANSPORT RYANAIR

«Βαρέθηκα, θα φύγω μόνος»: επιβάτης της Ryanair κουράστηκε και βγήκε… από την έξοδο κινδύνου

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2018, 09:55
Η πτήση του Πολωνού καθυστέρησε και στην αναχώρηση και στην άφιξη (φωτ.αρχείου)
|BELGIUM TRANSPORT RYANAIR

«Βαρέθηκα, θα φύγω μόνος»: επιβάτης της Ryanair κουράστηκε και βγήκε… από την έξοδο κινδύνου

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2018, 09:55

Επιβάτης της Ryanair, ταλαιπωρημένος από την μακρά αναμονή για την αποβίβαση από το αεροπλάνο πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έκανε μια μάλλον ασυνήθιστη έξοδο.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια επιβατών και πληρώματος, αποφάσισε να βγει από την έξοδο κινδύνου και να ανέβει στο φτερό του αεροπλάνου. Γρήγορα πείστηκε από το πλήρωμα να αφήσει στην άκρη αυτές τις ιδέες.

Το περιστατικό συνέβη στην πτήση από το Λονδίνο στη Μάλαγα τη Δευτέρα, ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Η πτήση είχε καθυστέρηση κατά μία ώρα για την αναχώρηση από το Στάνστεντ. Στον προορισμό, και ενώ η ώρα ήταν ήδη 11 το βράδυ, οι επιβάτες κλήθηκαν να παραμείνουν άλλη μισή ώρα μέσα στο αεροσκάφος αφού προσγειώθηκαν.

Ο άντρας, που είναι Πολωνός 57 ετών, αποφάσισε να βγει στο φτερό κρατώντας στα χέρια του χειραποσκευή και στη συνέχεια προσπάθησε να κατέβει στην πίστα του αεροδρομίου της Μάλαγα.

Τελικά τα μέλη του πληρώματος κατάφεραν να τον πείσουν να επιστρέψει στο αεροσκάφος, αν μη τι άλλο για τη δική του ασφάλεια, μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι Αρχές του αεροδρομίου, που τον συνέλαβαν.

Το όλο περιστατικό κατέγραψε σε βίντεο άλλος  επιβάτης, όχι μόνο την κίνηση του Πολωνού αλλά και τα γέλια των άλλων επιβατών.

Ενδεχομένως δεν ήταν η κούραση και η απογοήτευση που έσπρωξε τον Πολωνό σε αυτή την ενέργεια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έπασχε από άσθμα και δεν μπορούσε να αναπνεύσει για αυτό και βγήκε –έστω και αυτόν τον τρόπο – από την καμπίνα των επιβατών.

Το περιστατικό εξετάζουν οι ισπανικές Αρχές, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...