189
Στιγμιότυπο από την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ εν όψει ενός τελικού που δεν έγινε ποτέ... | ΙΝΤΙΜΕSPORTS/VICHOS NIKOS

Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος – και τώρα τι;

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2020, 00:53
Στιγμιότυπο από την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ εν όψει ενός τελικού που δεν έγινε ποτέ...
|ΙΝΤΙΜΕSPORTS/VICHOS NIKOS

Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος – και τώρα τι;

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2020, 00:53

Ήταν ούτως ή άλλως μια δύσκολη άσκηση, να βρεις γήπεδο και ημερομηνία για τελικό Κυπέλλου ενώ η σεζόν έχει προ πολλού εκπνεύσει —τώρα όμως απέγινε.

Στην αναβολή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή (30/8, 21:00), προχώρησαν οι ποδοσφαιρικές αρχές, καθώς εντοπίστηκε κρούσμα Covid-19 στον αργεντινό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Μάξι Λοβέρα. Υπενθυμίζεται ότι θετικοί στον ιό είχαν βρεθεί μέσα στον Αύγουστο από την πλευρά των ερυθρόλευκων τόσο ο Ρούμπεν Σεμέδο, όσο και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Η προβλεπόμενη διαδικασία που ακολουθείται από τον ΕΟΔΥ πέραν της απομόνωσης του κρούσματος είναι η καραντίνα της ομάδας για δύο ημέρες επαναλαμβανόμενα τεστ μέσα σε 48 ώρες.

Η φετινή αγωνιστική χρονικά παρατάθηκε λόγω της πανδημίας και των μεταβολών που έφερε στην εξέλιξη της σεζόν μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες, μένει να φανεί ποια είναι η λύση που θα δοθεί για τη διεξαγωγή του τελικού —κάποιοι είπαν να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά με ποιους παίκτες και ποιες συνθέσεις;

Η ΑΕΚ πάντως, της οποίας τα τεστ ήταν αρνητικά, ενημέρωσε ότι η αποστολή της ομάδας θα παραμένει στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει αναμένοντας την επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...