395
Ο Χάρι Μαγκουάιρ στην εκπομπή του BBC | YouTube

Ο Μαγκουάιρ συκοφαντεί τώρα την Ελλάδα: Φοβήθηκα για τη ζωή μου στη Μύκονο

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2020, 14:40
Ο Χάρι Μαγκουάιρ στην εκπομπή του BBC
|YouTube

Ο Μαγκουάιρ συκοφαντεί τώρα την Ελλάδα: Φοβήθηκα για τη ζωή μου στη Μύκονο

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2020, 14:40

Για την επεισοδιακή σύλληψή του στη Μύκονο βγήκε να μιλήσει για πρώτη φορά ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΒΒC, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι δεν κατάλαβε ποιοι ήταν αυτοί που τον συνέλαβαν, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να πει ότι κάποια στιγμή φοβήθηκε για την ίδια του τη ζωή!

«Πανικοβλήθηκα και φοβήθηκα για τη ζωή μου, ένιωσα ότι τελείωσε η καριέρα μου. Προσπάθησα να ξεφύγω, αλλά είχα χειροπέδες χωρίς να γνωρίζω ποιοι ήταν αυτοί που είχαν συλλάβει», ήταν ένας από τους απίστευτους ισχυρισμούς που προέβαλε για το επεισόδιο που είχε μεθυσμένος στη Μύκονο.

Σύμφωνα με τη περιγραφή του, κάποιοι  με πολιτικά τον έβγαλαν από το βαν στο οποίο επέβαινε και τον χτύπησαν στα πόδια. Του έλεγαν μάλιστα ότι δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, ενώ σε κάποιο σημείο νόμιζε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής!

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής υποστήριξε στη συνέχεια ότι αποφάσισε να το βάλει στα πόδια – με χειροπέδες στο ένα χέρι – γιατί δεν είχε ιδέα ποιοι ήταν οι άνδρες που τον συλλάμβαναν!

Την περασμένη Τρίτη δικαστήριο στη Σύρο τον καταδίκασε σε ποινή φυλακισης 21 μηνών με αναστολή για τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικής βλάβης, απόπειρα δωροδοκίας και βίας κατά αστυνομικών. Ασκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

«Ηταν τρομερό να ακούς την απόφαση. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν θεωρώ πως χρωστάω κάποια απολογία, σε κανέναν. Η απολογία είναι κάτι που πρέπει να κάνεις όταν έχει συμβεί κάποιο λάθος. Δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει αυτό που έζησα», σχολίασε ο ίδιος για την καταδικαστική απόφαση, χωρίς να δείξει την παραμικρή μεταμέλεια για τις πράξεις του.

Δήλωσε ωστόσο μετανιωμένος έναντι της ομάδας του που τον πληρώνει αδρά και τον έχει επιλέξει για αρχηγό της: «Είναι προφανές ότι όλη αυτή η ιστορία έχει φέρει σε δύσκολη θέση ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου, μετανιώνω που έβαλα την ομάδα και τους οπαδούς σε όλο αυτό, όμως δεν έκανα κάτι λάθος. Βρέθηκα σε μια κατάσταση που μπορούσε να έχει συμβεί στον καθένα, οπουδήποτε», επέμεινε.

Οσο για την αξιοπιστία – πειστικότητα των λεγομένων του Μαγκουάιρ, μια ματιά μόνο στα σχόλια κάτω από το βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Τwitter το δίκτο Sky Sports, φθάνει για να καταλάβει κανείς πόσο ανόητα και αφελή ήταν όσα είπε στην κάμερα ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη συμπεριφορά του στις καλοκαιρινές διακοπές του στη Μύκονο, όπου ειδικά φέτος έχουν δώσει το παρών πολλοί συνάδελφοί του στην Premier League, χωρίς τα δικά του παρατράγουδα…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...