218
Ο Γιάννης Δραγασάκης στην παρέμβασή του την Τρίτη στη Βουλή. Αυτό που είπε στους βουλευτές της ΝΔ ερμηνεύεται και ως ομολογία ήττας | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

«Αλέξη χάσαμε»: Και ο Δραγασάκης προεξόφλησε νίκη της ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2019, 14:58
Ο Γιάννης Δραγασάκης στην παρέμβασή του την Τρίτη στη Βουλή. Αυτό που είπε στους βουλευτές της ΝΔ ερμηνεύεται και ως ομολογία ήττας
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

«Αλέξη χάσαμε»: Και ο Δραγασάκης προεξόφλησε νίκη της ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2019, 14:58

Μετά τον Ευκλείδη Τσακαλώτο (εδώ), ήρθε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης να προεξοφλήσει εν τη ρύμη του λόγου την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Ο κ. Δραγασάκης, υπουργός Οικονομίας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μιλούσε την Τρίτη στη Βουλή για μια επίμαχη ρύθμιση που οδηγούσε στη «νομιμοποίηση» των πλαστών τιμολογίων. Επιχειρηματολογώντας, λοιπόν, ανέφερε ότι πρέπει το θέμα να λυθεί, ειδάλλως η επόμενη κυβέρνηση θα το βρει μπροστά της.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης είπε χαρακτηριστικά: «Αν δεν ρυθμίσουμε τώρα το ζήτημα θα το βρείτε μπροστά σας»!

Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτές οι διαπιστώσεις του υπουργού Οικονομίας καταγράφηκαν λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΑΝΤ1 όπου ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε βέβαιος για ανατροπή των ποσοστών των δημοσκοπήσεων και άλλα τέτοια ενθουσιώδη.

Ο κ. Δραγασάκης ήρθε ουσιαστικά να συμπληρώσει τον υπουργό Οικονομικών, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, είχε επισημάνει ότι δεν πρόκειται να αφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω του καμένη γη! «Αν η ΝΔ μας κατηγορεί ότι τους αφήνουμε καμένη γη είναι μια αστεία υπόθεση, τους αφήνουμε και αναδιαρθρωμένο χρέος», τόνισε προαναγγέλλοντας την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τα άλλα ο υπουργός Οικονομίας επιχείρησε να καλλιεργήσει ένα νέο success story, υποστηρίζοντας ότι τα αποθέματα των δημόσιων ταμείων επιτρέπουν στην χώρα να λειτουργήσει χωρίς νέο δανεισμό έως το 2023!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...