222
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχασε την ψυχραιμία του στη Βουλή | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ο Τσακαλώτος θύμωσε με το «ελεήμων του μεσονυχτίου»: Εγώ δεν κάνω δύο δουλειές

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2019, 13:11
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχασε την ψυχραιμία του στη Βουλή
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ο Τσακαλώτος θύμωσε με το «ελεήμων του μεσονυχτίου»: Εγώ δεν κάνω δύο δουλειές

Protagon Team Protagon Team 16 Απριλίου 2019, 13:11

Ολα ξεκίνησαν από μια παρατήρηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια, ο οποίος στη συνεδρίαση της Ολομέλειας την Τρίτη επέκρινε τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο επειδή έφερε μία ακόμη τροπολογία –αυτήν για τον ιππόδρομο– μέσα στην άγρια νύχτα.

Ο κ. Δένδιας αποκάλεσε τον κ. Τσακαλώτο «ελεήμονα του μεσονυχτίου» επειδή η επίμαχη τροπολογία αποσύρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και επανακατατέθηκε βιαστικά αργά το ίδιο βράδυ.

«Γιατί δεν τη φέρατε στην Επιτροπή» διερωτήθηκε ο κ. Δένδιας και ζήτησε από τον κ. Τσακαλώτο να περιμένει λίγο καθώς το θέμα το χειρίζεται εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ο Μάκης Βορίδης ο οποίος όμως είχε καθυστερήσει στο δικαστήριο.

Θιγμένος από το «ελεήμων του μεσονυχτίου», ο κ. Τσακαλώτος υπεραντέδρασε. Κατηγόρησε τον κ. Δένδια ότι ρίχνει το επίπεδο του αντιπολιτευτικού λόγου σε αυτό του Αδωνι Γεωργιάδη και είπε ότι «ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει και δεύτερη δουλειά, όπως άλλοι, δεν μπορώ να περιμένω…».

Παρατηρητές άκουσαν τον κ. Δένδια να προβλέπει (εκτός μικροφώνου) ότι ο κ. Τσακαλώτος θα μείνει άεργος μετά τις εκλογές.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας εγκαλώντας τον Ευκλείδη Τσακαλώτο (INTIMENEWS)

Τον κ. Τσακαλώτο πάντως δεν υπερασπίστηκε ούτε ο προεδρεύων του σώματος και αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος σχολίασε πως ο υπουργός Οικονομικών δεν έρχεται συχνά στη Βουλή για να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...