160
Ο Αλέκος Αλαβάνος με τον Αλέξη Τσίπρα σε παλαιότερη φωτογραφία τους όταν παρέδιδε στον σημερινό Πρωθυπουργό το δαχτυλίδι της διαδοχής | φωτ. αρχείου

Αλαβάνος: Πιο δεξιός της ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ – δεν είμαι μέντορας του Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2018, 14:02
Ο Αλέκος Αλαβάνος με τον Αλέξη Τσίπρα σε παλαιότερη φωτογραφία τους όταν παρέδιδε στον σημερινό Πρωθυπουργό το δαχτυλίδι της διαδοχής
|φωτ. αρχείου

Αλαβάνος: Πιο δεξιός της ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ – δεν είμαι μέντορας του Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2018, 14:02

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μεγάλο έρωτα για τις υπουργικές καρέκλες και δύσκολα θα θυσιάσουν 2-3 μήνες ώστε να γίνουν νωρίτερα από τον ερχόμενο Οκτώβριο οι εκλογές, εκτίμησε σε δηλώσεις του στον «Θέμα FM», ο Αλέκος Αλαβάνος.

Στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην επικεφαλής του Συνασπισμού σημείωσε επίσης ότι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό φάσμα είναι πιο δεξιά από τη Νέα Δημοκράτια.

«Η έννοια της Αριστεράς έχει καταποντιστεί με την ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ», παρατήρησε και στο ίδιο πλαίσιο απέρριψε τον χαρακτηρισμό «μέντορας του Αλέξη Τσίπρα» που του αποδίδουν.

Δεν είμαι μέντοράς του γιατί δεν τον έμαθα να λέει ψέμματα, είπε για να συμπληρώσει: «εγώ δεν έχω διδάξει ποτέ ότι μπορούμε να κάνουμε δημοψήφισμα και να κάνουμε τα αντίθετα από ό,τι θέλει ο λαός».

Όσον αφορά τις εξελίξεις στον χώρο της Αριστεράς ο κ. Αλαβάνος υποστήριξε πως «υπάρχει μια σύγκλιση, είμαστε στη φάση των ζυμώσεων» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «θα υπάρξει μια ενωτική παρουσία που δεν θα περιορίζεται στο χώρο των οργανώσεων των κινημάτων της Αριστεράς».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...