189
Η Κατερίνα Νοτοπούλου κατά την αυτοψία που έκανε στις αρχές του μήνα στην οδική γέφυρα που κατέρρευσε, λόγω ελλιπούς συντήρησης, στην Καβάλα | INTIMEnews

Με Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη ο ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2018, 13:04
Η Κατερίνα Νοτοπούλου κατά την αυτοψία που έκανε στις αρχές του μήνα στην οδική γέφυρα που κατέρρευσε, λόγω ελλιπούς συντήρησης, στην Καβάλα
|INTIMEnews

Με Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη ο ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2018, 13:04

Στο πρόσωπο της νυν υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου, κατέληξαν στον ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί στην Πολιτική Γραμματεία το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κυρία Νοτοπούλου προβάλλει με αξιώσεις ως επίδοξη διάδοχος του Γιάννη Μπουτάρη και όπως ευελπιστούν, θα καταφέρει να περάσει με σχετική άνεση στον δεύτερο γύρο της εκλογικής μάχης εκμεταλλευόμενη τον κατακερματισμό των ψήφων στο γαλάζιο στρατόπεδο λόγω της καθόδου των λεγόμενων «ανταρτών».

Μάλιστα ένα tweet της νεαρής υφυπουργού δεν αφήνει περιθώρια για απορίες: η ίδια πλέκει το εγκώμιο κυβέρνησης και δημοτικής αρχής (άρα Μπουτάρη) για το έργο τους στην πόλη.

Στα ατού της κυρίας Νοτοπούλου, θέλουν να πιστεύουν σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου, είναι επίσης η διαδρομή της από τη διεύθυνση του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη στο γραφείο της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης και εσχάτως η πρώτη «αυτοδιοικητική» της εμφάνιση (όπως τη χαρακακτηρίζουν) προ ημερών στην Καβάλα με την κατάρρευση της γέφυρας (δείτε τη φωτογραφία κάτω).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...