263
Ο υποψήφιος της ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στους «Αταίριαστους» | SKAI/WebTV

Ανοιγμα Ταχιάου σε Καϊλή – απέκλεισε κάθε συνεργασία με Νοτοπούλου

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2018, 12:25
Ο υποψήφιος της ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στους «Αταίριαστους»
|SKAI/WebTV

Ανοιγμα Ταχιάου σε Καϊλή – απέκλεισε κάθε συνεργασία με Νοτοπούλου

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2018, 12:25

Ανοιγμα στην Εύα Καϊλή για ενδεχόμενη συνεργασία τους στον δήμο της Θεσσαλονίκης έκανε σε δηλώσεις του την Τρίτη ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές Νίκος Ταχιάος.

Αντίθετα, απέκλεισε κάθε πιθανότητα εξεύρεσης κοινού τόπου με την Κατερίνα Νοτοπούλου που εν τω μεταξύ «κλείδωσε» ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.

«Με την κυρία Καϊλή θα μπορούσα να συνεργαστώ», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 o κ. Ταχιάος, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το κάνει με τη νυν υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης.

Οσο για ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, διεμήνυσε ότι θα αφορά τους πάντες και θα απευθύνεται σε όλους τους χώρους.

Λίγο αργότερα, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι», ο κ. Ταχιάος απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας των δυνάμεων του κεντροδεξιού χώρου. Σημείωσε πως θέλει όλες τις δυνάμεις της ΝΔ μαζί του και ότι υπάρχει μια πρόσκληση να συστρατευθούν ωστόσο, όπως είπε, από αυτό εξαιρεί τον πρώην περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη τον οποίον δεν θα τον ήθελε στο ψηφοδέλτιό του. Για τον γαλάζιο «αντάρτη» Γιώργο Ορφανό, ο κ. Ταχιάος εκτίμησε πως λόγω της πορείας του στην κεντρική πολιτική δεν θα δέχονταν να μπει σε ένα ψηφοδέλτιο κάτω από αυτόν. «Ο κ. Ορφανός είναι φίλος μου αλλά δεν θα ερχόταν σε ένα ψηφοδέλτιο κάτω από μένα», είπε και πρόσθεσε πως πρέπει να εξηγήσει γιατί σε αυτήν την υπόθεση προτάσσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Κατά τα άλλα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε και για τον Γιάννη Μπουτάρη, εκφράζοντας τον σεβασμό του προς το πρόσωπό του. Στα θετικά του, σημείωσε, περιλαμβάνονται «ο κοσμοπολιτισμός και η εξωστρέφεια που έδωσε στην πόλη», ενώ «στα αρνητικά του η διχοτόμηση της πόλης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...