292
|

«Αυτόχθων ιθαγενής» αντιεμβολιάστρια ταμπουρώθηκε σε ΚΑΠΗ στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2021, 16:27

«Αυτόχθων ιθαγενής» αντιεμβολιάστρια ταμπουρώθηκε σε ΚΑΠΗ στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2021, 16:27

Ενα ακόμα επεισόδιο με πρωταγωνιστή οπαδό του αντιεμβολιαστικού κινήματος σημειώθηκε στο ΚΑΠΗ του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, όταν εργαζόμενη σε αναστολή (λόγω της άρνησής της να εμβολιαστεί) ταμπουρώθηκε μέσα στο κτίριο εμποδίζοντας την είσοδο στους αστυνομικούς που είχαν κληθεί στο σημείο.

Παρότι είχε τεθεί σε αναστολή, η εν λόγω εργαζόμενη (κατά πληροφορίες φυσικοθεραπεύτρια) συνέχιζε να πηγαίνει στο ΚΑΠΗ, αγνοώντας υποδείξεις και μέτρα. Αποτέλεσμα ήταν ο δήμος να υποβάλει μήνυση σε βάρος της.

Την Πέμπτη η ανεμβολίαστη υπάλληλος κλειδώθηκε μέσα στο ΚΑΠΗ αρνούμενη να βγει από το κτίριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα, άλλαξε τις κλειδαριές της δομής, φράζοντας παράλληλα με ό,τι έβρισκε μπροστά της (έπιπλα και άλλα αντικείμενα) τις εισόδους  στο κτίριο.

Στις εκκλήσεις να εξέλθει της δομής, η φυσικοθεραπεύτρια δήλωσε «αυτόχθων ιθαγενής», φωνάζοντας ότι ουδείς έχει το δικαίωμα να τη βγάλει έξω, αφού το «κτίριο ανήκει στο διεθνές δίκαιο»!

Στα τζάμια είχε κολλήσει χαρτιά όπου έγραφε ότι ο χώρος εργασίας της είναι… άσυλο και καλούσε αστυνομία και δημοτική αρχή να φύγουν!

Πρόκειται για διατυπώσεις – «επιχειρήματα» που θύμισαν τον παραληρηματικό λόγο του ομοϊδεάτη της πατέρα στη Θέρμη –στον οποίο προ ημερών έσπευσαν να δώσουν βήμα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας, για να αναπτύξει τις θεωρίες του.

Είναι πλέον προφανές ότι μετά τη «φάμπρικα» των δικηγόρων με τις εκταφές (εδώ), οι «καθοδηγητές νομικοί σύμβουλοι» των πάσης φύσεως αρνητών έχουν βρει νέο πεδίο δράσης, μοιράζοντας μεταξύ άλλων μηνύσεις-φασόν, κατά το πρότυπο του αλήστου μνήμης Αρτέμη Σώρα, που έστελνε μαζικά τους οπαδούς του στις Εφορίες με τα εξώδικα ανά χείρας.

Η σύλληψη της φυσικοθεραπεύτριας ήταν επεισοδιακή, με την Αστυνομία να απομακρύνει τελικά, παρουσία εισαγγελέα, την «αυτόχθονα ιθαγενή» από το ΚΑΠΗ.

Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι πόσο γρήγορα θα βρει και εκείνη το 15λεπτο της δημοσιότητας που της αναλογεί, από τα πάντα πρόθυμα κανάλια «να ακούσουν και την άλλη άποψη»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News