212
Φωτογραφία από το νεκροταφείο Ευόσμου τον Δεκέμβριο του '20, όπου ετάφησαν δεκάδες νεκροί της πανδημίας | INTIMEnews

«Οχι, δεν πέθαναν από κορονοϊό!» – Δικομανείς αρνητές ζητούν εκταφές γερόντων

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2021, 10:24
Φωτογραφία από το νεκροταφείο Ευόσμου τον Δεκέμβριο του '20, όπου ετάφησαν δεκάδες νεκροί της πανδημίας
|INTIMEnews

«Οχι, δεν πέθαναν από κορονοϊό!» – Δικομανείς αρνητές ζητούν εκταφές γερόντων

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2021, 10:24

Η δικολαβίστικη φάμπρικα που έχει στηθεί από επικίνδυνους «καθοδηγητές» πάσης φύσεως αρνητών και αντιεμβολιαστών ξαναχτυπά. Και μετά τις δικαστικές διώξεις γιατρών και νοσηλευτών που «τόλμησαν» να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ασθενείς με κορονοϊό, τώρα αξιώνουν εκταφές νεκρών, προκειμένου να αποδείξουν (!) ότι δεν πέθαναν από Covid-19.

«Ξεθάψτε τους να δούμε αν όντως πέθαναν από Covid-19»

«Οχι, δεν πέθαναν από κορονοϊό», υποστηρίζουν αγανακτισμένοι και αμφισβητώντας ιατρικά πιστοποιητικά θανάτου ηλικιωμένων και την αναγραφόμενη ως αιτία θανάτου στους σχετικούς φακέλους, οι εν λόγω «καθοδηγητές» δικηγόροι δεν διστάζουν να προβούν σε σειρά νομικών ενεργειών, ζητώντας εκταφές πτωμάτων!

Ειδικά στην Αθήνα, γράφει η Ιωάννα Μάνδρου στην «Καθημερινή», έχουν υπάρξει τρία περιστατικά θανάτων υπερηλίκων σε νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου, ύστερα από νοσηλεία για κορονοϊό, για τους οποίους το κύκλωμα δικηγόρων και άλλων προσέφυγε στη Δικαιοσύνη αμφισβητώντας ότι έπασχαν από Covid-19 και ότι πέθαναν από τη νόσο.

Αφού στράφηκαν με αναφορές κατά γιατρών, νοσηλευτών και ιατροδικαστών, οι «νομικοί εκπρόσωποι» των αρνητών ζήτησαν και τη συνδρομή της Εισαγγελίας, προκειμένου να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί τους.

Προς απογοήτευσή τους, όμως, η Εισαγγελία της Αθήνας αρνήθηκε την εκταφή, διότι οι ιατρικοί φάκελοι ήταν πλήρεις.

Φευ! Ο επικεφαλής «καθοδηγητής» δικηγόρος προσέφυγε στο Δικαστικό Συμβούλιο για την άρνηση της Εισαγγελίας. Και τι έκπληξη! Ηδη υπήρξαν τουλάχιστον δύο βουλεύματα σύμφωνα με τα οποία η εκταφή πρέπει να γίνει…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...