200
|

«Αυτή η καραντίνα θα με κάνει πιο δυνατό» – η προπόνηση #μενουμεσπιτι του Πετρούνια

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2020, 13:47

«Αυτή η καραντίνα θα με κάνει πιο δυνατό» – η προπόνηση #μενουμεσπιτι του Πετρούνια

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2020, 13:47

«Αυτή η καραντίνα θα με κάνει πιο δυνατό». Το μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια, του ολυμπιονίκη της Ενόργανης Γυμναστικής, είναι ξεκάθαρο: #μενουμεσπίτι ακόμα και αν όλα έχουν ανατραπεί –ή μάλλον ακριβώς γι’ αυτό.

O Πετρούνιας ανήρτησε στα social media ένα βίντεο με την προπόνηση που κάνει στο σπίτι του, με τη βοήθεια ενίοτε της συζύγου και συναθλήτριάς του, Βασιλικής Μιλλούση.

Ο 29χρονος «άρχοντας των κρίκων» είδε και αυτός τον προγραμματισμό του να αλλάζει δραματικά. Πριν 40 μέρες, στις 22 Φεβρουαρίου, με το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης (εδώ), έβαζε το όνειρο συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ξανά στις ράγες μετά τον… εκτροχιασμό της λόγω τραυματισμού (εδώ).

Ομως έναν μήνα μετά το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού. Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες αθλητές που είχαν θέσει ως ορόσημο τον Ιούλιο του 2020, αλλά οι Αγώνες μετατέθηκαν για το καλοκαίρι του 2021. Τι θα κάνει ως τότε;

Μια ιδέα μας έδωσε ο ίδιος. Αλλωστε, το είπε. Η καραντίνα θα τον κάνει ακόμα πιο δυνατό, πιο έτοιμο. Αλλωστε ο ίδιος το λέει. Είναι και αυτό ένα κομμάτι του δρόμου προς το Τόκιο!

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News