290
Αδωνις Γεωργιάδης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη τον Νοέμβριο του 2019, κατά την ξενάγηση του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίνγκ στις εγκαταστάσεις της Cosco | SOOC

Αδωνις: Το μίσος για τη Μαρέβα πρέπει να εξηγηθεί επιστημονικά

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2020, 11:25
Αδωνις Γεωργιάδης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη τον Νοέμβριο του 2019, κατά την ξενάγηση του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίνγκ στις εγκαταστάσεις της Cosco
|SOOC

Αδωνις: Το μίσος για τη Μαρέβα πρέπει να εξηγηθεί επιστημονικά

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2020, 11:25

Mετά τους συνεργάτες του Πρωθυπουργού που απάντησαν στα επικριτικά σχόλια στον αντιπολιτευόμενο Τύπο και τα social media για την παρουσία της Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη στην Καλαμάτα, εν μέσω απαγόρευσης διαπεριφερειακών μετακινήσεων, και ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, υπερασπίστηκε τη σύζυγο του Πρωθυπουργού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το μίσος εναντίον της πρέπει πλέον να εξηγηθεί επιστημονικά.

«Το μίσος για τη Mαρέβα Γκραμπόφσκι πρέπει κάποτε να εξηγηθεί επιστημονικά. Εχουν ξεπεράσει κάθε όριο χυδαιότητας εναντίον της. Χθες προσέφερε υπηρεσία στην Ελλάδα, διότι αν ο Οίκος Dior πράγματι συμπεριλάβει αυτά τα χειροτεχνήματα με αναφορά σε μας, η διαφήμιση θα είναι τεράστια», έγραψε στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης για τη μετάβαση της συζύγου του Πρωθυπουργού στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα προκειμένου να συνοδεύσει στελέχη του φημισμένου γαλλικού οίκου μόδας Dior με επικεφαλής την καλλιτεχνική διευθύντρια Μαρία Γκράτσια Κιούρι .

Ο οίκος Dior σχεδιάζει την δημιουργία μιας collection με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Για τον λόγο αυτό  στελέχη του ιστορικού οίκου μόδας με επικεφαλής την καλλιτεχνική διευθύντρια Μαρία Γκράτσια Κιούρι και με τη συνοδεία της κυρίας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, ταξίδεψαν στην Καλαμάτα όπου επισκέφθηκαν τη Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια» (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Ωστόσο, μολονότι αυτή η μετάβαση της συζύγου του Πρωθυπουργού στην Καλαμάτα είχε σκοπό την προώθηση της χώρας στο εξωτερικό, σε μια ιστορική μάλιστα χρονιά, αυτή της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και δια μέσου του διάσημου διεθνώς οίκου Dior, αυτό δεν εμπόδισε την «Αυγή», εφημερίδα-κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, να καυτηριάσει το γεγονός, γράφοντας στο πρωτοσέλιδό της: «Ανέμελα και στην Καλαμάτα – Εκτεθειμένη η κυβέρνηση πολιτικά και ηθικά για τη μετακίνηση της Μαρέβας Μητσοτάκη με στελέχη του οίκου Dior στην Καλαμάτα». Μάλιστα η «Αυγή» ασχολήθηκε με το θέμα σε τέσσερις σελίδες της!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...