319
Η σύζυγος του Πρωθυπουργού αποτέλεσε για μία ακόμη φορά στόχο επικριτικών σχολίων από τον αντιπολιτευτικό Τύπο | ΙΝΤΙΜΕnews

«Ελεος με τη μικροπρέπεια»: Με στελέχη του οίκου Dior στην Καλαμάτα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2020, 15:06
Η σύζυγος του Πρωθυπουργού αποτέλεσε για μία ακόμη φορά στόχο επικριτικών σχολίων από τον αντιπολιτευτικό Τύπο
|ΙΝΤΙΜΕnews

«Ελεος με τη μικροπρέπεια»: Με στελέχη του οίκου Dior στην Καλαμάτα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2020, 15:06

Απάντηση στα νέα επικριτικά σχόλια του αντιπολιτευτικού Τύπου κατά της συζύγου του Πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, για την παρουσία της στην Καλαμάτα, έδωσαν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οπως επεσήμαναν, η κυρία Γκραμπόφσκι δεν πήγε στην Καλαμάτα για εκδρομή, αλλά για να συνοδεύσει στελέχη του περίφημου οίκου Dior, στο πλαίσιο της πρόθεσης του γαλλικού οίκου να έχει αναφορές στην Ελλάδα η νέα του collection για το 2021, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», τα στελέχη του σπουδαίου οίκου μόδας έδειξαν ενδιαφέρον για τις παραδοσιακές φορεσιές που παρουσιάζονται στην συλλογή «Βικτωρία Γ. Καρέλια».

Παρούσα στην ξενάγηση, η οποία έγινε με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας, ήταν και η πρόεδρος του Ιδρύματος Καρέλια και του Λυκείου Ελληνίδων Καλαμάτας, Βίκυ Καρέλια, με τους επισκέπτες να της εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τα μοναδικά εκθέματα που φιλοξενεί η Συλλογή.

Οσο για τα κακεντρεχή σχόλια τύπου «τι SMS έστειλε η Μαρέβα Μητσοτάκη για να πάει στην Καλαμάτα» (στην εφημερίδα «Αυγή») σημειώνεται ότι για τη μετάβαση της συζύγου του Πρωθυπουργού στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας είχε δοθεί σχετική έγγραφη άδεια από την Πολιτική Προστασία.

Αναλυτικά η απάντηση των συνεργατών του κ. Μητσοτάκη στα σχόλια και τα δημοσιεύματα για τη σύζυγό του:

«H χυδαιότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οφείλουμε να σημειώσουμε λοιπόν ότι η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν πήγε στην Καλαμάτα για εκδρομή, αλλά κατόπιν της προβλεπόμενης έγγραφης άδειας από την Πολιτική Προστασία, συνοδεύοντας στελέχη του οίκου Dior, ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, που ήρθαν στη χώρα μας προκειμένου να ερευνήσουν ύστερα από περιήγηση σε μουσεία, τη δυνατότητα η νέα τους collection το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία. Το γεγονός αυτό, όπως αντιλαμβάνονται όλοι, θα αποτελέσει σημαντική προβολή για τη χώρα. Είναι επίσης γνωστό ότι η κα Μητσοτάκη ασχολείται συστηματικά με την προώθηση της ελληνικής χειροτεχνίας στον κόσμο, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με την υλοποίηση της collection. Έλεος πια με τη μικροπρέπεια!».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News