327
| The Times

Στο πρωτοσέλιδο των Times η υπόθεση των δίδυμων κοριτσιών

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2018, 09:17

Στο πρωτοσέλιδο των Times η υπόθεση των δίδυμων κοριτσιών

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2018, 09:17

Διεθνές θέμα είναι πλέον η τύχη της Σοφίας και της Βασιλικής Φιλιπποπούλου, των δίδυμων κοριτσιών εννέα ετών η τύχη των οποίων αγνοείται, η φωτογραφία των οποίων είναι σήμερα Πέμπτη στο πρωτοσέλιδο των βρετανικών Times.

Η υπόθεση των κοριτσιών φιλοξενείται ως πρωτοσέλιδο από τους Times με τίτλο «Κορίτσια αγνοούνται ενώ η Ελλάδα προετοιμάζεται να κηρύξει την φωτιά ως την φονικότερη της Ευρώπης κατά την μεταπολεμική περίοδο».

Di-x7s3WsAEh_Zw«Οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυνελέγησαν από ψαράδες της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοούνται», αναφέρουν οι Times που δεν φαίνεται να γνωρίζουν τις νεότερες πληροφορίες ότι τα κορίτσια δεν ήταν στη βάρκα.

Η ιστορία των κοριτσιών με τις φωτογραφίες του φιλοξενείται και στον βρετανικό Telegraph.

Ο πατέρας των κοριτσιών ανέφερε ότι τα ίχνη των κοριτσιών χάθηκαν το απόγευμα της  Δευτέρας. Ηταν με τους γονείς του στο Μάτι.

Την επόμενη ημέρα ανέφερε ότι είδε  τα κορίτσια σε πλάνα από τη διάσωση με τη βάρκα ανθρώπων που έπεσαν στη θάλασσα για να ξεφύγουν από τις φλόγες.

Ωστόσο εκεί άρχισε το θρίλερ με την τύχη των κοριτσιών.

Ο καπετάνιος της βάρκας που αμφισβήτηση ότι τα κορίτσια που φαίνονται στο βίντεο είναι οι δίδυμες. Τα στοιχεία τους δεν υπάρχουν στη λίστα των ατόμων που διέσωσε το Λιμενικό – όλοι εξάλλου καταγράφονταν μόλις μεταφέρονταν στη στεριά.

Την Τετάρτη επικοινώνησε με την αστυνομία άνδρας ο οποίος ήταν πάνω στη βάρκα και είπε ότι δύο παιδιά που εμφανίζονται στο βίντεο είναι τα δικά του και άλλα δύο είναι του κουμπάρου του.

2 ΦΩΤΟ tv_spot_16-9

Χθες Τετάρτη το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Amber Alert με τις φωτογραφίες τους.

Η Σοφία Φιλιπποπούλου είναι 1,13 μέτρα ύψος, 20 κιλά με καστανόξανθα μαλλιά και τη μέρα που χάθηκε φορούσε φούξια μπλούζα, ροζ σορτς και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου έχει ύψος 1,10 μέτρα, είναι 20 κιλά και τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ροζ μπλούζα, κόκκινο σορτς και ασημί πέδιλα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...