306
«Η κυβέρνηση με εμφανή τρόπο και πολύ δυναμισμό στρέφεται εναντίον στελεχών της ΝΔ» είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Ρουσόπουλος | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ρουσόπουλος για Αντώναρο: Προέχει η ενότητα της ΝΔ – Ο Καραμανλής δεν έχει ορίσει εκπρόσωπο

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2018, 13:12
«Η κυβέρνηση με εμφανή τρόπο και πολύ δυναμισμό στρέφεται εναντίον στελεχών της ΝΔ» είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Ρουσόπουλος
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ρουσόπουλος για Αντώναρο: Προέχει η ενότητα της ΝΔ – Ο Καραμανλής δεν έχει ορίσει εκπρόσωπο

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2018, 13:12

Μήνυμα ενότητας στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατία με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση Novartis και τη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου, εξέπεμψε ο πρώην υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Θοδωρής Ρουσόπουλος.

«Θεωρώ πως σε μια κρίσιμη στιγμή στην οποία η κυβέρνηση με εμφανή τρόπο και πολύ δυναμισμό στρέφεται εναντίον στελεχών της ΝΔ, (…) εκείνο που χρειάζεται είναι όλα τα στελέχη και η ΝΔ να παραμείνουν ενωμένοι», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αθήνα 9.84 και τον δημοσιογράφο Ηλία Κανέλλη.

Ο κ. Ρουσόπουλος διαφοροποιήθηκε από τη θέση του κ. Αντώναρου που τον οδήγησε στη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία. «Σε ό,τι αφορά τον Βαγγέλη Αντώναρο με τον οποίο με συνδέει προσωπική σχέση από την δεκαετία του ’80, σε ό,τι αφορά την πολιτική τοποθέτηση, διαφωνώ. Η πολιτική τοποθέτηση η δική μου είναι τελείως διαφορετική» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ήταν ότι μόλις ακουγόταν μια κρίση, κριτική, επίθεση, υπόνοια για κάποιο από τα στελέχη δύο τινά συνέβαιναν: Κάποια στελέχη της ΝΔ άρχιζαν να επιτίθενται στον συνάδελφο τους εντός της ΝΔ και δεύτερον, στην καλύτερη περίπτωση, κάποιοι απλώς αποστασιοποιούνται και δεν έβγαιναν καν στα ΜΜΕ να υπερασπιστούν την πολιτική του κόμματος ή τους συναδέλφους τους».

Ερωτηθείς για την υπόθεση Novartis και στάση του Κώστα Καραμανλή σημείωσε ότι «από την πρώτη στιγμή όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία τοποθετήθηκε. Μπορεί να μην έκανε δήλωση ο ίδιος, αλλά τα στελέχη τα οποία βρίσκονται στο γραφείο του μίλησαν από την πρώτη στιγμή με αφορμή τη δήλωση του κ. Αβραμόπουλου και αναφέρθηκαν στην υπόθεση NOVARTIS».

Σε ό,τι αφορά την «εκπροσώπηση» του πρώην πρωθυπουργού από στελέχη της ΝΔ σημείωσε σκωπτικά: «Νομίζω ότι δεν έχει πει ποτέ ο ίδιος ότι με εκπροσωπεί ο τάδε. Εγώ που υπήρξα εκπρόσωπος του επί εννέα χρόνια, δεν διεκδικώ και δεν δικαιούμαι να πω ότι τον εκπροσωπώ σε καμία περίπτωση».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...