230
|

Απόβαση Καταρινών στη Μύκονο – απευθείας πτήσεις από Ντόχα εγκαινιάζει η Qatar Airways

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2018, 11:12

Απόβαση Καταρινών στη Μύκονο – απευθείας πτήσεις από Ντόχα εγκαινιάζει η Qatar Airways

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2018, 11:12

Σημείο των καιρών και ένδειξη ότι η Μύκονος έχει ξεφύγει από κάθε τι άλλο στο ελληνικό τουριστικό σύμπαν. Η είδηση ότι η Qatar Airways θα έχει απευθείας αεροπορικές πτήσεις από την πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα, στο νησί των Κυκλάδων από τις 30 Μαΐου, πιστοποιεί την εμπορική απήχηση της Μυκόνου και δείχνει τι θα συμβεί από το καλοκαίρι: απόβαση Καταρινών στο νησί.

Ασφαλώς οι αερογραμμές του Κατάρ ήδη δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, η Ντόχα συνδέεται με το «Ελ. Βενιζέλος» καθημερινά με παραπάνω από μία πτήσεις, ενώ υπάρχει προγραμματισμός και απευθείας σύνδεσης με τη Θεσσαλονίκη· οι πτήσεις από και προς το «Μακεδονία» θα ξεκινήσουν τον προσεχή Μάρτιο.

«Η Μύκονος ήταν πάντα ένας από τους πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς και αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρεία του Κόλπου που ξεκινά απευθείας πτήσεις για το νησί. Η κεντρική θέση της Μυκόνου στις Κυκλάδες την καθιστά εξαιρετικά ελκυστική επιλογή διακοπών», δήλωσε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της Qatar Airways, Ακμπάρ αλ Μπακέρ. Η εταιρεία θα εκτελεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα για το αεροδρόμιο της Μυκόνου, με αεροσκάφη τύπου Airbus A320.

207302
Ψηφιακή απεικόνιση του αεροδρομίου της Μυκόνου όπως αυτό θα γίνει μετά την ανακαίνισή του από τη Fraport

Ιδια συχνότητα θα έχουν και οι πτήσεις από το Κατάρ για τη Θεσσαλονίκη ενώ, για την Αθήνα, η Qatar Airways κάνει, εδώ και καιρό, τρεις πτήσεις σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...